Anonimanonim lilyum_ normal bir şey herhalde dimi Muayenemde bi sorucam doktoruma yine de Burda başka yazanları okudum bebeğin suyu falan deniliyo korktum
lilyum_ Anonimanonim bilmiyorum ki ben de sormadım. Hamilelikte akıntı normal dedikleri için normal olduğunu düşündüm
Anonimanonim lilyum_ off lilyum çok mutsuzum çok canım sıkkın eşimlede kavga ediyorum korkuyorum bebeğe birşey olur diye😢
Anonimanonim lilyum_ lilyum bu arada babymall da çok indirim var mağazasında artı hediye çeki tanımlıyorlar çok uyguna aldım bugün bir kaç şeyi
Anonimanonim lilyum_ kraft kenya arabayı 16bin tl ye aldım 3bin tl hediye çeki tanımladılar Babyjörn oyuncaklı ana kucağı ve park yatağına uygun yatak aldım onlarda 7600 tl oldu tuttu normalde sadece oyuncaklı babyjörn en uygun 9bin
Betql Anonimanonim bizde kraft tokyo aldık ama babymall hakkında internetteki olumsuz yorumları görünce korktum ya 12 aralık sezeryan günüm zamanımda kalmadı
Anonimanonim lilyum_ canım inşallh sizde ❤️ beraber öğrendk hamileliğimizi ben senden cesaret alıp gidip kan vermiştim sen verdikten sonra🥰