Neferut Zehraaakmese ya illaki acıması normal bir fitil koyarken bile ağrı yapıyor normal kabul ediyorum bunu ama eminim benim gibi kafası karışan birçok kişi vardır bu sitede 😄 yazılanlardan ötürü
Selothatun Neferut 2.doğumum da doktor membran sıyırma işlemi yapmıştı yine o abarttıkları kadar acımadı. Muhtemelen acı eşikleri çok düşük
Neferut Ayaz_Aybars_mom acımasını çok normal buluyorum az önce yazdığım gibi fitil bile koyacak olsak can yakıyor. Ama bu kadar abartmanın ne anlamı var dimi? 😄 zaten kısa bir işlemmiş
Ayaz_Aybars_mom Neferut evet sokmasiyla cikmasi bir oluyor 🤣🤣🤦♀️🤦♀️ kiz tobe bunuda yazdim burda biraz can yakiyoda saniyelik oda bnde biraz kastim kendimi dha dogrusu huylu biriyim ztn elleyince bi geri cekilir gbi oldum derin nefes al kasma kendini dedi cikardi eldiveni ztn hemen bitmisti yani ama ole abartildigi gbi degil özellerin bazilari biraz dha dikkatli tabi narin birine denk gelirsen guzel motive ediyolar hastalari
Zehraaakmese Neferut bence her şeyi de okumayacaksın ben çok korkarak gittim ve öyle çıkmadı ya kendi kendime dedim yani her şeyi okuma zehra diye ama insan merak ediyo neler yaşamış diğer hamişler diye dayanamıyo okuyo😂
Neferut Selothatun benim acı eşiğim düşük değil rahat geçeceğini düşünüyorum kendi bakımımdan. Etkilenmiyorum o yüzden yazılanlardan
Nergis00 Neferut ben de çok tedirgin olmuştum yazılanları gördükçe, iki gün önce doktorum iki parmakla çatı muayenesi yaptı, kendimi derin nefes alıp rahat bırakmaya çalıştım, ağrım vs olmadı, hatta bu kadar mıymış dedim
Neferut Ayaz_Aybars_mom o konuda doktorumdan ve hastaneden memnunum. Ben öyle çok korkmuyorum açıkçası yine de yazılanlar azıcık göz korkutuyor 😄
Neferut Aylaa123 değil mi? Dehşete düşüyorum yazılanları gördükçe. Biraz sabredip hem doktorun veya ebenin işini kolaylaştırmak hem de çabucak bitmesi için relax olmalıyız 😄
Aylaa123 Neferut burda herkes öyle şeyler yazıyorki hangi birine inanalım boşverin siz kendinizi hiç korkutmayın kasmayın rahat olun birşey olmaz allahın izniyle
Htccndn Neferut Canım geçen hafta bende gittim doktor direk ultrasona baktığı yatakta yaptı kasma kendini sakin ol dedi bacaklarını ayı ve bük dedi bende tamam dedim iki parmağını soktu ve hiç birşey hissettmedim ☺️ yeterki kendini kasma
Neferut Htccndn teşekkür ederim böyle yorumları görünce endişem çok çok azalıyor. Acı eşiğim düşük değil sıkıntı olacağını sanmıyorum ben de 🥰
Silan_Abdullah Neferut neee elin hepsini sokmaz kanama olur korkma biraz acıyı o kadar fazla rahatsız etmiyor insanı ama işlemi kimse sevmez zamanla söyler sana çatı darlığı var mı yok mu
Neferut Silan_Abdullah biliyorum illaki biraz acıması gerek ama anlatılan kadar da değil teşekkür ediyorum 🫶🏻