Ada3452 Peri24 aynen bu arkadaş doğru yazmış ve esencan kitliyo sürekli doğuma 25 bin der 30 bin harcarsin bı kaç kere acillik olmuştum gasteronoljikyen mecbur gitmiştim soydular beni de …
Yncaan Reyap hastanesinde dogum yapacaklar milliyetteki reyap hastanesi haberini okuduktan sonra tekrar dusunsunler.Daha onceden reyapa gidiyordum haberi gordukten sonra doktoruma sordum oda inkar etmedi busene yogun bakimda sebeke cokertilmis o yuzden hastaneyi degistirmek zorunda kaldim.
Peri24 Yncaan birçok hastanede tuhaf olaylar olabiliyor olmuş bitmiş bir şey sizin dediğiniz, ben oraya gidiyorum memnunum memnun olanı da çok duydum lütfen böyle konuşarak korkutmayın.
Ebruu25 Banup gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz gerçekten çok ilgili, güler yüzlü biri hiç pişman olmazsınız.
Ada3452 Peri24 canım sakina doğumunu burada yapma aklıma geldi yazmak istedim haberlere çıkmış reyap ve bi kaç hastane bebek cetesi. Sağlıklı bebekler hasta solunum sıkıntısı var diyerekten hastane tutuyorlae geceliği 12 bin 50 bin TL ödenek alıyorlar. Avcılar hospital medicine bı kaç isim var sen de araştır forumda da konisuyorlar. Dikkat edin hastane tuzağına düşmeyin. Hep cebiniz hem bebeğiniz Allah korusun. Bı araştırın. Tekrardan
Peri24 Ada3452 haberlere çıktıysa bilinen bir şeyse çözülmüştür tekrar olacak diye bir şey yok ki çok memnun kalan insanlar da var .
gizemmege Peri24 hastaneyi savunmanız şaka mı? Adamlar 2 gündür bu işi yapmıyorlar sonuçta savcıyı bile ölümle tehdit eden bir çeteden bahsediyoruz. İçeri alınan kadar dışarıda daha gizlice bu işi yürütenler vardır biraz aklınızı çalıştırın
Peri24 gizemmege hanımefendi terbiyesizlik yapmayın aklınızı çalıştırın falan. Bizim burdaki çoğu hastane için hep bi şeyler duyuyorum nereye gidelim o zaman biz. Memnun kalan çok duydum, babamın oğlu değiller ne savunucam.
Peri24 gizemmege Çoğu hastane sorumlu sayılmış, siz söyleyin nereye gidelim? İstinye 64 istiyordu gücümüz yetmiyor ne yapacağız biz?
UmayAsya Peri24 yahu bunlara çocuk emanet edeceğinize gidin devlette doğurun daha iyi madem diğer yerlere gücünüz yetmiyor .Böyle bı vurdumduymazlik olabilir mi seneler öncesinden bu hastanelerde doğum yapmış insanlar bile vicdan azabı çekiyor .Ne rahatlık pes
gizemmege Peri24 her zaman başka bir seçenek vardır. İnsan hayatı bu ya nasıl içinize sinebilir aklım almıyor ama herkesin kendi sorumluluğu inşallah böyle bir şey yaşamazsınız
Peri24 UmayAsya hanımefendi tartışmayın benimle, yakınlarımdan memnun kalan çok olduğu için söylüyorum ben de üf
Peri24 Lütfen bu kadar saldırgan yaklaşmayın yorumlarıma, herkesinki gibi benim bebeğim de en değerlim. Ben sadece hangi hastaneye gitsem hep kötü şeyler duyuyorum, görüyorum. En iyilerinde bile. Napacağımı bilmiyorum sadece.