Ervaidil melissannesi bu kilo almayanlar nasıl almadı anlamıyorum bu kabızlık beni mahvetti 50 kilo ile hamile kaldım 22 haftalığız 10 kilo aldım 🤭🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Beyza-Arslan Kızlar kimse kilo almamış mı ya 😂 ben 73 le hamile kaldım şuan 87 kiloyum 32+5 haftayım 🤦🏻♀️😂
umut0808 Hiç kusmadım iştahım yerinde 2,5 aldım 20 haftalıgım sağlıklı beslenmeye dıkkat edıyorum arada kaçamak olsada
beysenyil melissannesi ilk hamileliğim de 68 ile hamile kalıp 84 ile doğuma gitmiştim. Bunda 72 ile hamile kaldım 17+4 deyiz şuan 76 kiloyum sanırım bunu da 90 ile doğururum 😂
Tugcaduman Tugba_turk46 bende ilk gebeliğimde 61 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gitmiştim. Bunda da 65le hamile kaldım Şuan 13+4 üz 66.25 olmuşum
Festinalente 49 la halıle kaldım suan 54 kıloyum 28+5 oldum😊zaten son aylarda daha kılo alınıyor 3-4 alırım kesın
buseturan Kimyateacher Canım benimki genetik ya ben her zaman zayıftım hamile olunca alırım kilo belki dedim onda da çok alamadım bide çok mide bulantım oldu yemek yiyemedim öyle özel bişey yapmadım yani :)