Ftmnnr melissannesi ben 59 ile hamile kaldım aynaya bakınca dunyalarca kilo almışım gibi hissediyorum ama tartıda sadece 2 kilo almışım olarak gözüküyor benimmi gözlerim bozuk yoksa tartimi bozuk
Fatime217 melissannesi ilk hamileliğimde 50 ile hamile kalmıştım 64 le bitirdim doğumdan sonra 7 kilo fazlam kalmıştı . Şuan 20 haftalık 54le başlamıştım 57 kilodayım.
EsilaMiracAyazEren_Moms melissannesi 56 kiloyla hamile kaldım. Şu an 21+3 haftalık olduk. 61 kiloyum şu an
Huri_phlvn melissannesi ilk gebeligimde 53 ile hamile kaldım doğumda 63 düm şimdi gene ikinciye hamileyim gene 53 le kaldım bakalım bu sefer kaç olucam 😇🥰
Mhtpdrmz06 Asdfg5_ ay bende 48 ile hamile kaldım 27 haftalığım 8 kilo aldım zayıf hamile kalınca alımlarımızda çok oluyo malesef 🙈
Mhtpdrmz06 melissannesi 48 ile hamile kaldım tam 27 haftalığım 8 kilo almışım. 56 yım şuan. Bugun kontrolüm vardı doktora sorduğumda zayıf hamile kaldıgım için aldıgım kilonun problem olmadıgını söyledi çok paketli gıda tüketme kilo alabilirsin sıkıntı yok dedi biraz kilo sevmediğim için takıntılıym malesefte 😁