_eda8 Aryaalina merhaba 13+1 haftalik olduk bugün . Sükür iyi gidiyor ara ara sabah bulantilar karinda kasima ile devam ediyor 😌😌
Biricik054 13+1 bizde🥰 Arada bir bulantım ve kasık agrım oluyor yoruldugumda da bel agrım 😏 Aryaalina
ikibebeliana 14+5 🤰🏻 Henüz göbek çıkmadı hamile olduğumu unutuyorum arada rahat ama inşallah bebek iyidir
Behy 14+3 olduk ama hala tedirginim böyle içim de hep bir vesvese kafayı yiycem doktorum da sağolsun bu sefer muayene süresini tam bir ay uzattı günler geçmiyor sinir oluyorum daha 10 gün var bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama kilo alıyorum kızlar hafifte bir göbiş var dar giyinmiyorum
Seroo01 Behy aynı durumdayız bende sürekli evham yapıyorum benimde kontrolümü bir ay 3 gün sonraya attı bir haftamız kaldı günler geçmiyor resmen
Busraclt Freearc ben bugün 14.0 cumartesi gittik kıza benziyor dedi net değil :) ben erkek hissediyorum eşim kız :)
Bebegimcanimm 15+0 göbek mi bebek mi belli olmayan bir hali var karnımın 😊 ama cok şükür en basından beri rahatız ne kusma ne bisey sadece uykuya düştüm fazla uyuyorum 🤭
Aryaalina Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻Bende 16+5 günlük hamileyim oğlum olacak 🤰
Nurhayat1212 16 hafta 1 gunluguz cinsiyetimizi daha ogrenemedik gostermedi sali gidicez bakalim ilk zamanlar cok tatli yiyodum ama bu 1 haftadir canim eksi cekiyor bakalim ne cikicak🤣
Hasretidil Merhaba bizde 13+1 olduk ❤️ ara ara mide bulantıları ve vajina da ağrı disinda biseyimiz yok ikili test yaptırdınız mi kızlar 😊
Caqlasu Hasretidil benim doktorum 3lü teste yönlendirdi 15.haftayı bekliyoruz. 2li yaptırmadım birşey demedi yani. Direk 3lü.