Mercan96 Defnemehmet inşaallah sizin ki çok daha güzel ve kolay olur 💗 İstanbulda, Beykent üniversitesi hastanesi
Mercan96 Endoplazmik çok teşekkür ederim 💗 hayır normal duşakabin vardı odamda. Özel hastane olduğu için sanırım
Mercan96 Rabiamina çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Evet ama dediğim gibi illaki yorulmadan, sıkıntı çekmeden olmuyor. Şuan bir ay oldu hayal gibi geliyor
Rabiamina Mercan96 anneliğin hiçbir aşaması kolay değil. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah
Mercan96 coolmom01 ebe yat uyu dinlen dedi ama heyecandan uyuyamadım ben. Uzandım sadece. Birazcık pilates topunda hareket yaptım. Sabah 06.00 da çayı muayenesi yaptı zaten. Sonra nst ye falan bağladı zaman çabuk geçti
Mercan96 Banup Allahü teâlâ razı olsun, biz önceden anlaşmıştık 21.600 lira ödedik. Mesai saatinde doğurdum ben. Mesai saati dışı olunca 5.500lira alıyorlar ek olarak. Muayene ücreti de 1500 liraydı sanırım
Mercan96 Endoplazmik evet, karnıma ve belime sıcak su tuttu eşim. Sancı zamanı çok iyi geldi, ağrılarım hafifliyodu. Zaten doktorumda önceden demişti. Eğer evde sancın başlarsa sıcak suya gir diye.