Zumry66 anneadayi4110 aynen toplanıp kaslıyordum sancım çıktı 4 gün yatım eve geldim karım çok sertleştiyor hayırlısıyla doğsunda Tek yavrum
kuzeymom__ Zumry66 devlet hastanesinde miydiniz? Sürekli alttan muayene mi yapıyorlar gerçekten sırf bu korkumdan hastaneye gidemiyorum
anneadayi4110 Zumry66 erken doğum riskim olmadığını söylüyor doktorum ayrıntılı ultrasondan beri ama böyle olup bir de okuyunca buralarda korkuyor insan bakalım belki nst ye alır beni bu şikayetlerimden sonra
G50g Zumry66 benimde öyle sertleşti ağrı hatta bende doguracam flan sandım 😂 bu arada hangi şehirdesiniz
Zumry66 kuzeymom__ aynen devlet hastanesi ve ara ara atlan muayene yapıyorlar ama korkulacak bişi yok kendini kasmasn
kuzeymom__ Zumry66 Vajinal muayeneden çok çekiniyorum kendi doktorum hariç 😢 Açılmam yoktu ama 2 gün sancım çıktı serum takıldı ilaç verildi devam ediyor hala. Size iyi geldi mi hastanede kalmak aynı haftadayız bende korkuyorum ya doğum başlarsa diye
anneadayi4110 kuzeymom__ yarın kontrolüm var doktoruma söylicem durumu ben kasılma ve sancıdan saymadım bu durumu ilk gebeliğim olduğu için de bilmiyorum açıkçası burada okudukça sancıymış meğer diyorum
kuzeymom__ anneadayi4110 Bende bebek hareketi sanıyordum bir süre sonra uyutmamaya başladı doktoruma söyledim nst çekelim gel dedi neredeyse doğum sancısı derecesindeydi sancılarım hemen serum ilaç durdu çok şükür