• Öneri
  • Doğum sonrası makyaj taç çekim 🥴

Kızlar ben ilk kızımı doğurduğumda sezeryanla doğum yaptım, kendime gelmem yürümem falan akşamı buldu sonra bebeği emzir falan ertesi gün oldu sonrada çıktık hastaneden hiç aynaya bile bakamadım ve ben normalde aşırı bakımlıyım evde bile makyajla gezerim ama o gün hiçbirşey gözüme görünmedi. İnstada gördüğümüz vs insanlar nasıl doğum sonrası çekime hazırlanıyor merak ediyorum sizde yaptınızmı süreç nasıl oldu? Kımset olursa ikinci bebeğim olucak düşünüyorum şimdi acaba yine aynısı olurmu

Princess_momm bunun aynısını bende eve gelince düşündüm . Aniden suyum gelmiştir apar topar çıkmıştık evden . Saçım yapıldı değildi toplayıp çıkmışım o derece. Doğum oldu sabah lavaboya gittim aynaya baktım allahım bu benmiyim yüzüm gozum şişmiş . Kansızlıktan rengim değişmiş . Bir eve gitsem duşa girsem diye dua ediyordum . Millet nasıl yapıyor bilmiyorum

Princess_momm bende bu düşüncedeyim bide doğum paketimde fotoğraf çekimi var bu kez kızımda perişan olmuştm yine aynı olacam nasıl foto çekincem bilmiyorum

Princess_momm valla hastaneye 5 takım götürmüştüm hatta fotoğraf çekimi için beyaz iki tane lohusa takımım bile vardı tacımı terliğimi özel yaptırmıştım bebeğime isimli hastane çıkışı yaptırmıştım hediyelik ve çikolata ikramlık hazırlatmıştım sabah 5’te kanamayla hastaneye gittik acil sezaryene alındım doğumdan sonra doğru düzgün kalkamadım doğrulamadım kimseyi korkutmak istemem ama ağlayarak ayağa kalkıp yürüdüm saçımı bile tarayamadım sadece bir takım giydim o takımla hastaneden çıktım insanlar nasıl hazırlanıp öyle fotoğraf çekimi yaptırıyorlarmış anlamadım

gktgmom yaa ☹️çok geçmiş olsun. Bende büyük valizle gittim ama asla kullanamadım yapamadım 🥴🥴

Defnezumramom inşallah yapa bilirsiniz güzel geçer 🤲🏻 bakalım bu sefer bende yapa bilicemmi ama fotoğrafçı çağırmam çünki yapamazsam birde 🥴 olmadı telefonla çekerim