Selmagkk Kızlar hamileliğimi yeni öğrendim ne yenirse faydalı olur ne yenmesi yasak yardımcı olurmusunuz?
melekmi22 Selmagkk herseyin fazlasi zarar canım meyve ye faydalı ama dozunu kacirma yulaf tuketebilirsin yumurta kaşar peynir avokado bunlar bebeğe kilo aldırır sakatt ve türevleri ciğer falan yeme önümüz kış balık tüket fakat mevsim balıkları olsun dip balıkları VS tüketme ton balığı falan yasak kafein aynı şekilde dozunda tüketilmeli yeşillik yemekten korkma maydanoz falan yasak diyene bakma sadece ayarında ye oturup bir bağ yeme mesela ananas yeme diyenler var ben çok sevmediğim için fazla tüketmedim binde bir yedim bisey diyemem kuru yemiş özellikle çiğ badem ve çiğ fındık yine bebeğe kilo aldıran besinler şuan aklıma bunlar geldi hayırlı olsun hamisliginiz 🥰❤️
Semanurr0 Selmagkk Az pişmiş balık et yumurta tuketmemelisin mayonez ,salam ,sosis , yeşil çaylar aşırı kahve tüketiminden kaçın aklıma gelenler bunlar bol bol meyve sebze kuruyemiş tüketebilirsin 😊 bol su iç
Semanurr0 melekmi22 Çok doğru bir yorum yapmışsınız fakat maydanoz yenmesi değil de kür yapıp suyunu içilmesi düşüğe sebep oluyor diye biliyorum
Mrvemr3449 Avakado semiz otu ayva muz peynir et balık süt yoğurt gibi şeyleri yiyin abur cubur yemeyin ama tam pişmemiş hiçbirseyi yemeyin az pişmiş yumurta az pişmiş et ve sucuk salam sosis gibi işlenmiş şeyleri de asla yemeyin
melekmi22 Selmagkk birse yeşil çay ödem atici çaylar bağırsak çalıştırıcı VS ıhlamur dışında tüm bitki çayları yasak az pişmiş veya çiğ yumurta et balık kesinlikle yasak. Salam sosis sucuk gibi şarküteri dozunda ve sürekli yenmediği sürece afiyetle yenir abur cubur dozu kacmadikca afiyet bal şeker olsun 😅😅
melekmi22 Semanurr0 sanırım onun sebebi genelde bu kür içine çok fazla muydunuz giriyor ve bir anda o kadar maydonuz suyu içmek sebeb oluyor olabilir bir bağ komple yemek ve suyunu içmek hemen hemen ayni o yüzden hersey kararında güzel 🥰