BerivanLina Minikmucizem21 oldu oldu ☺️ gule gule giysin pasa ❤️kazasiz belasiz insallah kucagina al cnm 😘❤️ kis bebegi mi oluyo
BerivanLina Minikmucizem21 wllh ben kiyamadim dagitmaya hatira sonucta bire bi kizim olursa ablasiyla ayni giydirip fotolarini yan yana koyarim die vermedim 😂
Minikmucizem21 BerivanLina kiz benim 2 tane olunca eşyalarda çoğaldı baya sakladım çokdu sonunda verdim🫢 üzüldüm sonra ama olsun ihtiyacı olan birine verildi mutluyum o yönden bir tanidik götürdü yani😊😊
Minikmucizem21 Çorap aldım ağız silme bezi aldım onları çekmedim ve trenyoldan takım aldiriyorum arkadaşima ve emzik ayicik çıngırdak mı deniyor o ve battaniye ve nevresim takimi
Minikmucizem21 BerivanLina ewet ufak tefek şeyler ney var ney yok yerleştirip bakmam lazım külotlu çorap ve zıbın felan bakcam bir ama vakit var daha 😊😊
Minikmucizem21 BerivanLina lavanta almam lazım 🤣🤣🤣 böceklencek diye korkuyorum 🥺🥺 unuttum koymayı çünkü 🤣🤣 ayirdiklarima
Minikmucizem21 BerivanLina ewet 🥰🥰eşim türkiyeye gittiginde aldirdim trendyoldan bende çok sevdim 🤣 inş bebişde sever çünkü oglum ve kizim kullanmadı napdiysam emzik🤣🤣
Minikmucizem21 BerivanLina maşallah kız ben bi bakmam gerek yani büyük oglumunkilere ama bazada değil onunkiler kellerde 🤣
Minikmucizem21 BerivanLina ahhh ciddenmi bende 30 olcam birkaç güne nasip olursa ve benimde 3. Ü gebelik 🤭 iki kızmı senin? Hepsimi kız?