Lilnur ya ben bunu normalleştirmiyorum ama normalleştirene saygım var yapıcaksaa ben bilmiyim hissetmiyim o evde olmıyım ki zaten benden izin almaz ruhum duymaz mesela siz izin veriyor kendiniz ona söylüyorsunuz ben izin vermem söylememde ama benim demek istediğim bunların içinde var ve yapıcak olan her türlü yapar ben annemedeyken eşim evde tekken nerden bilicem bu erkeğin doğası yaratılışı gereği boşalması gerekiyor diyelim ben 2 3 hafta yokum uzağa memlekete bir yere gittim kocamdan uzağım ya gerçekten burdaki kadınlar inanıyormu kocalarının 2 3 hafta boyunca kendini boşaltmıycağına bir kere yaratılış bu allah böyle yaratmış boşalmaları gerekiyor yoksa rahatsızlık huzursuzluk oluyor şimdi allaha isyan etsinler neden erkekleri böyle yarattı diye tabikide bende yapsınlar demiyorum bende istemem diyorumm ama yapıcaklar yani yapmama gibi bir durumları yok yapabilirse birşey izlemeden yapıcaklar yani fiziki olarak boşalmaları gerekiyor en kötü rüyanlanma olucak rüyalarınada girip müdaheleler edebilirmisiniz