zf_2707 Benim de adet günüm ayın 7sinde ama 24 eylülde yerleşme kanaması gibi bişey oldu Gebelik testi de yapmak istemedim günüm gelmeden Yanlış sonuç verir diye İnşallah hamileyimdir
anneolucam zf_2707 inşallahhh belirtiniz varmı neler hissediyosunuzz bende yarında bekleyip test yapıcam diğer sabaha artık bekleyemiyorum🥺
anneolucam Symozmn Darısı bize inşallah o kadar istiyorumki🥺🥺🥺🥺🥺🥺 belirtileriniz neydi peki adetinize kaç gün kala öğrendiniz
Bseldatgain anneolucam ben adet günüme 10 gün kala ilişki yaşadım 😊 yumurtam çatlamak üzereydi doktor öyle demişti. Şuan adetime 5 gün kaldı adet gününü beklemek o kadar zor ki sabırsızlanıyorum inşallah isteyen tüm herkes hamiledir 😊
zf_2707 Nur67 yumurtlamam ne zaman oluyo bilmiyorum ovulsaydın testi kullanmadım hiç Adet başlangıcından sonra 17. Günde lekelenmem oldu bir gün sürdü ya da sürmedi bir ped dolmayacak kadar oldu açık renkteydi sonra kahverengiye döndü Aslında ilk gebeliğinde yerleşme kanaması geçirmedim nasıl bişey olduğunu bilmiyorum internetten baktığım kadarıyla yerleşme kanaması olduğunu Ümit ediyorum
Nurcanyokus6 anneolucam ben bekliyorum inş yumurtlama günümu değerlendirdim regl 7gun kaldı bı belirtim yok henüz sabırsızlıkla bekliyorum 😊
Nur67 zf_2707 umarım öyledir bende adetimin 16-17 gününde oyle bi lekelenme görmüştüm fakat birdaha gelmedi. Ondan merak ettim yumurtlama lekesi de deniliyormuş bazen o yüzden sordum inşallah hamilesinizdir de yerleşme kanamasıdır 🌸
Symozmn @anneolucam adetim 2 gün gecikti ama ben adet olacağım zannettim çünkü adet sancıları çekiyorum halada aynı şeyleri yaşıyorum
anneolucam Symozmn ay ne duruyosunuz direk test yapın o halde benimde şuan sol kasığım öyle bi ağrıyo ki anlamam adet olmamak için dua ediyorum o derece rabbim anneliği hepimize tattırsın sizde test yapın bence nasıl dayanıyorsunuzzz😅😬😬😬
zf_2707 Nur67 bu ay mı yaşadınız sizde böyle bişey Adet gününüzü mü bekliyosunuz test falan yaptınız mı
Nur67 zf_2707 evet bu ay yaşadım adetime 4-5 gün var kendim test yapmadım fakat dün sağlık ocağında sağlık raporu için kan istedi doktor onun içinde beta da vardı baktığım zaman bugün kendim 0.200 çıkmıştı yani olsaydı belki çıkardı diye düşündüm bakalım hayırlısı.
Pamiramsi anneolucam baş ağrısı, kasık batması ve ağrısı, koku hassasiyeti çok fazla var. Normalde adet öncesi göğüs hassasiyeti yaşarım ama sıfır şuan veya ishal olurum ama kabızlık yaşıyorum ilginç yani bakalım görcez sonucu az kaldı zaten
anneolucam Pamiramsi benimde sol kasığımda batma bel ağrısı ve arada gelen bulantılarım var tatlı isteğim olurdu yok aşırı yerdim öyle bi durumda yok sıcak basardı ve adet olurdum bu ay farklı olarak diğer türlü şeyleri yaşıyorum🙏🏻😬
Greenworld anneolucam benim de ayın 28 yada 29 gelmesi gerekirdi ama 3 ü oldu gelmedi.göğüs ağrım her ay olduğu gibi var.hasta olmadan 1 gün önce ağrım geçerdi olmazdı.ama azalmadı bile.arada bi kasığıma bişeyler batıyo.temmuz ayında 9 gün gecikme yaşadım ilk kez gecikmişti kesin hamileyim dedim kan testi yaptrdm çıkmadı.stresten oldu sanırım.hiç olmadığı için netti benim için.o yüzden 10 gün olmadan test yapmak istemiyorum.gecikme olabiliyomuş onu öğrendim.ama merakımdan da çatlıcam o ayrı mesele.çok zor tutuyorum kendimi test yapmamak için.ama negatif çıkarsa yine çok üzülücem biliyorum.yapıp öğrenip stresten kurtulsam mı diyorum bi yandan da.her ay neler yaşıyoruz vallahi allah sabır versin isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah🤲🏻
anneolucam Elif-ada- bende inşallah yarın gün içinde test yapacağım nolur dualarınızı esirgemeyin 🙏🏻🥺🥺🥺