anneolucam olur Allahım izniyle hiç merak etmeyin herseyin zamanı var Bnde öyleydim zaten korkuyordum birde düğünümde kavga çıktı tam korkmaya başladım 3 ay tedaviyle uğraştık sonra çocuk istedim 9 au sonra hamile kaldım kimyasal gebelik oldu düştü sonra ara verdik bekleyelim dedik bu süre zarfında eşim test verdi Bnde öyle rahim filmi çekildi hersey tertemiz vs derken zaman geçince biraz tekrar istedik bu sefer de 6 şubatı yaşadık Hatay’da sonra bıraktık taşındık başka bi yere orda tekrar hamile kaldım 9 haftalık kalp atışı yoktu bu seferde oda düştü ama hiç üzülmedim çünkü alanda verende rabbim yapacak bişey yoktu kafam dağılsın diye ailemin yanına İstanbul’a geldim 1 ay sonra evime hataya döndüm o ara olmuş tutmuş 1 ay günüm geçti hiç farkında değildim annem söyleyince test yaptım ve pozitif ama bel ağrım var her an hasta olcam gibi hissediyorum sonra doktora gittim direk kalp atışını dinledim şuan 23+4 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her gün böyle dua ediyorum sadece şunu söylüyorum kızlar kafanıza takmayın bakın o zaman hemen oluyor bn çok takıyordum sürekli psikolojim artık alt üst olmuştu bide dışardaki insanlarin karışmasını beni sinir ediyordu sonra bıraktım akışına istemiyorum ya dedim ve rabbim bi anda nasip etti duanızdan vazgeçmeyin rabbim bişey nasip etmeden önce sizin dilinize onun duasını düşürür ❤️ vazgeçmeyin duanızdan ama çok kafaya takmayın akışına bırakın birazda göreceksiniz inşallah hepimizin kucakları dolacak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize