Hka_hilal emel16 korkma korkma değildir içinde azcık şüphe varsa da doktoruna sor çok yokmuş zaten akıntın.
emel16 Hka_hilal cumartesi gideceğim k zaman sorayım diyorum bu yandan ni yandan pinpirikli bi doktorum var bende pinpirikliyim sormasam mı diyprum :) ama devam ederse dayanamaz sorarım:)
Ebbruc Hka_hilal bana 1 kere oldu sadece o durum, anlam veremedim . Bende de ekran kayıyo sürekli etiketlendiğim yazıyı zar zor buluyorum
dika Aysayss Allah yardımcınız olsun inşAllah çok zor bir durum Allah hepinizin yardımcısı olsun çok yüksek bı fiyat nerdeyse bir doğum fiyatı kadar
Bsk_cb emel16 evet bende hep yattım iki ay şükür zaman bi şekilde geçti şimdi bekliyorum 😊🙂↔️🥰🤍sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🤲🤲
Sema_nur60 Tomucuk12 kız senle bi aynı doğurcaz heralde 😁 doktor en son gittiğimde senin doğum 38-39 u bulur dedi 😁
emel16 Denizpak evet aynen kadınların klasik akıntıları olur ya onun gibi yoğun değil ya bşraz rahat içim ama serklaj olunca insan tedirgin oluyor herşeyden
Ebbruc emel16 canım benim önceki 26 haftalıkken doğdu hatta 25+6 . Doktorum son muayenede şey dedi genelde ya daha erken doğar öncekinden ya da daha da ilerler o yüzden bu 2 hafta bizim için çok önemli dedi . Ondan dedim 26 diye , ilk sınırımız 26 yani
emel16 Bddddd bazen az bazen Öok ama akıyor ya sıfır akıntı olduğunu görmedim henüz:) mesela sabah olanı attıktan sonra iki saat kalkmadan yatıyorum eri bit bit yanşmdeğil mi:) az da olsa geliyor geri:)