Aysayss Hka_hilal hala alışamadım valla kilomda var ilk seferden beri alttan muayene ediyorlar bebek büyüdükçe artık karından da bakıyor ama alttan bakmadan da geçemiyor 😂
Ebbruc Tomucuk12 bilemedim ki canım, doktoruna sor olmadı şimdi ne desem yanlış olur yaşamadım çünkü hiç
Denizpak Aysayss vay arkadaş dikiş ücretleri aldı başını gitti ya bende 4 ay önce oldum 20.000 bin verdim acıbademe Allah yardımcımız olsun durumu olmayan arkadaşlara daha da yardım etsin 🙏
dika Aysayss Allah yardımcınız olsun inşAllah çok zor bir durum Allah hepinizin yardımcısı olsun çok yüksek bı fiyat nerdeyse bir doğum fiyatı kadar
emel16 Merve-dmr bende 25 oldum bana da hep bakıyor vala hem alttan hem karından doktorum biraz pinpirikli herşeyi teyit ede ede netleştirip ilerlemeyi seviyor sağolsun:)
emel16 Kızlar çok hafif sarı akıntım oluyor yani şöyle hergün değiştiriyorum çamaşırımı gün sonu bakıyorum açık sarı oluyor enfeksiyon değildir değil mi🫣 artık korkmak istemiyorum ya Allahım hayırlısı ile sağlıkla zamanında son haftaya gelsek doğurup bi rahatlasak inşAllah ya
Denizpak emel16 hafif Sarı akıntının içinde benim hamile kalmadan öncede vardı bazen şeffaf akıntının içinde bende görüyorum 8 aydır hiç enfeksiyon olmadım sırf sarı gelirse ve kokarsa enfeksiyon dur yoğun gelirse yani
Ebbruc emel16 sarı akıntı bende de serklajdan sonra olmaya başladı, doktorum normal dedi. Kokusu falan yok diye rahatım açıkcası
Hka_hilal emel16 korkma korkma değildir içinde azcık şüphe varsa da doktoruna sor çok yokmuş zaten akıntın.
Eylul41 emel16 fitille hapin farki nedir acaba ben hap kullaniyorum doktor fitil olarak alacaksin dedi ama geri sormadim hic gece yatarkenmi atacaz fitili
Mustafaalpinannesi Herkese iyi geceler sizlere umut olmaya geldim. İlk gebeliğimde 22. Hhaftada açılma ve hunileşme ile acil serklaj oldum aşırı enfeksiyon sebebinden dolayı. 36. Haftaya kadar sadece yemek ve wc harici kalkmadan yattım. 36+4 te oğlumu sağlıkla kucağıma aldım şuan 28 aylık maşallahı var. Gebeliğimi geçiriyorum bunda ise 1. Gebelikteki riskten dolayı tedbir amaçlı 15. Haftda serklaj oldum doktorum iyi ki yaptık yumuşamaya başlamıştı dedi. Bu gebeliğim i cok rahat geçiriyorum ilk hafta dinlenerek geçirdim sonrasında kendimi yormadan hem oğluma baktım hemde normal hayatıma devam ettim. Tabi hepsi korku stres içindeydi. Şuan 35+6 olduk. 38. Haftada doğumumu gerçekleştiricez nasip olurda beklerse ama risk olmadığı için artık rahatım. Beler yaşadığınızı cok cok iyi anlıyorum ama tek gerekli olan şey sabır çünkü SONU GERÇEKTEN ÇOK ÇOK GÜZEL ☺️
emel16 Denizpak evet aynen kadınların klasik akıntıları olur ya onun gibi yoğun değil ya bşraz rahat içim ama serklaj olunca insan tedirgin oluyor herşeyden
dika Huzurluve çok pahalı ya benim arkadaşım olacakta kaçıncı haftada yaptınız acaba siz bizim burada tek bi hastane var eğitim araştırma yapılır
Huzurluve dika 14. Haftada oldum onlem amaçlı .benim tss var ücretsiz oldum özel hastanede. Pahalı malesef ama bu operasyonu her doktor yapamiyor öncesinde araştırıp kontrollerini olsun haftasını beklesin sadece operasyon için
emel16 Bddddd bazen az bazen Öok ama akıyor ya sıfır akıntı olduğunu görmedim henüz:) mesela sabah olanı attıktan sonra iki saat kalkmadan yatıyorum eri bit bit yanşmdeğil mi:) az da olsa geliyor geri:)
Ebbruc Hka_hilal seninki biraz daha büyük ya sen daha net hissediyorsundur ayakta, en son ne kadardı kilosu