Hka_hilal Ebbruc çok güzel şeyler örüyor ya sürekli örüyor 😂 patiği yoktu örsene dedim bi günde 3 tane örmüş ben bi patiği kırk saate örerim 😂😂 ayı tığla yapılıyor dimi kolay mı?
Eliif95 Serap09 ya benide ertesi gün taburcu etmişti. Genelde akşamında ya da ertesi gün taburcu edildiğini okudum bende buralarda
Nurrella38 emel16 İyi akşamlar son ana kadar bakılmamalı demişti benim doktorum ama bana da 10 gün önce baktı doktorum . 21. Haftada acil serkilaj oldum şuan 35 e girdim 2mm kaldı dikiş tuttuğu için ful yatış verildi. Üstten bakıldığında kısalıkoksa aşağıdan bakılıyor ama korkmaya gerek yok dikiş patlayacak ya da zarar verecek bir dikiş değişmiş doktorum bu konu da rahatlattı
Dugme23 Nurrella38 Nurrella38 2 mm kaldı derken serklajı atmadan önce mi 2 mm kaldıydı yoksa şimdi 31 haftalıkken mi
Nurlena Tomucuk12 sorcam bakalım magnezyum yeterli gelmiyor aynı etki değilse onu versin önceki gebeliğimde sancıyla kaybettim bebeğimi riske atamam
Tomucuk12 Nurlena kesinlikle riske atma canım adalet al o çok etkili magnezyumdan 1000 kat etkili hatta
Ebbruc Denizpak @Hka_hilal Kahverengi olanı annem yaptı diğerlerini ben daha bir sürü var da hepsini atamam 😂
Denizpak Ebbruc bayıldım bayıldım modelleri renkleri o kadar güzel olmuşlar ki elinize emeğinize sağlık bebeğine güle oynaya giydirmeyi nasip etsin Allah’ım inşallah ❤️❤️
Ebbruc Bsk_cb hastaneye yattığımda da nidicard, endol fitil başlatmışlardı öyle öyle azalttılar sancılarımı . Ama korkma lütfen , stres yapma şu 2 haftayı da sağlıkla atlatırsan sonrasında sıkıntı yaşamazsın zaten inşallah 🥰
Dugme23 İstanbul da önerebileceğiniz güzel bir hastane ve doktor var. Mı Benim hastahanemde 3.yenidoğan ünitesi olmadığı için başka bir doktora gitmem gerektiğini söyledi doktorum birde doğana kadar hep perinatoloji doktoru gözetiminde mi kalacağım süreç en sağlıklı nasıl ilerliyor bilmek istiyorum yeni serklaj oldum da
Hka_hilal Dugme23 Acıbadem Atakent Prof.Dr. Mehmet Aytaç Yüksel’i öneririm. Çok ilgili ne zaman yazarsan cevap verir. Yüksek riskli gebelik takibi yapıyor. Aynı zamanda perinatolog. İnanılmaz tatlı ve güler yüzlü. Bi de Kasım’da vadi liv hospital’a Burak Hazine geliyor. Randevu bulabilirsen o da çok pozitif ve ilgili bi doktor.