Ebbruc Hka_hilal ay ellerine sağlık çok güzel, şiş pek yapmıyorum ben tığ işine elim daha yatkın 🥰 insan kendi yapınca daha da mutlulukla giydiriyo
Denizpak Ebbruc bana annem arkadaşlarım örmüş bende alayım deneyim diyorum ya kuzu belki yaparım hemen öğrenilir mi yoksa yetenek mi istiyor bende birşeyler yapmak istiyorum 😁🙂🙂
Hka_hilal Ebbruc teşekkür ederim 😘😘 evet o yüzden kendim örmek istedim. Bi de ben sürekli zikir çekiyorum. Dua ederken örgü örerken ilmekleri sayarak çektim zikirleri anneme diyorum ki tılsımlı oldu bu yelek 😂😂
Hka_hilal Ebbruc benim annemin tuhafiyesi vardı annem hep örgü örerdi. O yüzden bize de öğretti. Biz çocukken çok örerdik. Bunu annem ördü mesela o sürekli örer bebek yokken bile öylesine örüyordu 😂😂
Ebbruc Bsk_cb yani bana ozaman doktor bi serum adı verdi onu taktırdım ama inan ne olduğunu hatırlamıyorum, hem sancım hem bel ağrım vardı ozaman benim
Ebbruc Denizpak ❤️ 1 yaş için çok var da örgü bu kış giyeceği pek bişey yok, bende evde oturuyoken yapayım dedim , abisine yapmıştım nasip olmadı inşallah buna giydircem onları da 🙏🏻🥰
Bsk_cb Serap09 tabi ki suan hatta jelli geliyor doktor dedi ki çok normal rahimde bir cisim var sonuçta dedi korkma doktoruna sor enfeksiyon olabilir ama benim öyle olunca öyle oldu sarı akıntı da vücudum ilacı da kabul etmedi iğne oldum geçti 😊
Ebbruc Denizpak video izleyerek öğrenirsin canım, bi süre sonra elin alışır zaten 😇 hem vakitte geçiyo biliyo musun . Hatta kalın battaniye falan yoksa puffy ip al battaniye yap çok kolay örmek 1 günde bile biter
Ebbruc Hka_hilal ahh ne güzel düşünce 🥰 benim annemde çılgınlar gibi örgü örüyo ben de bu 3 yıldır ağırlık verdim öncesinde çok yapmıyodum dur atayım birazdan bende
Hka_hilal Ebbruc çok güzel şeyler örüyor ya sürekli örüyor 😂 patiği yoktu örsene dedim bi günde 3 tane örmüş ben bi patiği kırk saate örerim 😂😂 ayı tığla yapılıyor dimi kolay mı?
Ebbruc Denizpak @Hka_hilal Kahverengi olanı annem yaptı diğerlerini ben daha bir sürü var da hepsini atamam 😂