Hka_hilal Ebbruc benim doktorum bu dosyaya tahliller dahil koyuyor. Her geldiğimizde dosyayı istiyor 😄
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Valla dışarı çıktım kızlar ben pek dolanmam ama yemek yedim bir yerde şimdi kahve icicem oturup duruyorum 1.5 saattir korka korka oturuyorum inşallah birşey olmaz 10 dkka kadar da yürüdüm korkuyorum 😁😁😁
Ebbruc Denizpak kız korkma tadını çıkar 😂 dinlene dinlene dolaş , hava al biraz stres atmana da iyi gelir hem
Denizpak Ebbruc dolaşmiyorum dükkanın önünde yiyorum arabaya binip başka mekanın önünde iniyorum biniyorum ahahahah baby mall alt değiştirme bezleri 50 tle düşmüş indirimdeymis aldım biberonda dün sen yazmıştın aklıma geldi aldım 100 tl düşmüş aklınızda bulunsun kızlar ❤️
Ebbruc Denizpak alt değiştirme yığınla var evde önceki oğlumdan kalma, biberonda almicam kuzum evde var sadece yeni emzik aldım biberon için ama teşekkür ederim haber verdiğin için ❤️ nasıl duygu alışveriş yapmak 😂
Denizpak Ebbruc güzel valla değişik bir his bide vakit yaklaşınca daha da değişik hisettim 😁hatta daha da bakacaktım korkttum 10 dkka durdum diye 😁
Denizpak Ebbruc çıktim bugün yürüdüm biraz da korka korka yarın kontrol var ya biraz ondan da içim rahat 😁😁 ama yinede korkttum alışkın değilim ya farklı geliyor yürüyüşü özlemişim ya gerçekten ne kıymetli bir şeymiş yürüyüş yapmak değerini anladım valla herşeyin 😁
Ebbruc Denizpak bebişini kucağına sağlıkla alınca onla beraber yürürsün bol bol artık 🥰 ama sıkma kendini rahat ol kendine zorlaştırırsın herşeyi yoksa
Ebbruc Hka_hilal çok iyi cidden , burda da bi doktor var zarfa notlar alıyo ve her geldiğinde istiyo o zarfı
Serap09 Ebbruc evt 7 gündür hastanedeyim size sonra dikiş kontrolü yapıldımi acaba birde yada ne zaman yapıldı
Ebbruc Serap09 neden o kadar uzun süre peki bişey dediler mi ? Benim doktorum serklaj olduktan bikaç saat sonra kontrol etti ultrasondan, ertesi gün taburcu olmadan tekrar etti. 1 hafta sonra da kontrole çağırdı öyle kontrol etti dikişleri
Denizpak Ebbruc evet evet haklısın iyi geldi valla hava almak insanı rahatlatıyor 🌺 hepimiz gezelim inşallah çocuklarımızla 🥰
Hka_hilal Ebbruc bizimki de her gittiğinde dosya içine notlar ekliyor. Zaten uygulamaya epikriz giriyor. Ben de oradan takip ediyorum hafta hafta hem benim kilom hem bebeğin ölçüleri filan her şey epikrizde yer alıyor. O dosya olmadan gelmeyin diyo 😂
Serap09 Ebbruc alttan mi bakiyor inanın bilmiyorum neden bu kadar bni alikoydu evimi özledim 19+4 ken oldum serklaj dikiş tuttuğunu nerden bilcez onuda bilmiyorum dikiş tutmasa napalm bilmiyorum
Ebbruc Denizpak ben ev kuşu oldum iyice 🥲 sadece kontrolden kontrole çıkabiliyorum dışarı evim dağ başı gibi bi ilçede 😂