Ebbruc Serap09 ben fitil olarak kullanmadım hiç , 12.haftaya kadar hap olarak ağızdan aldım sonrasında doktorum onu iptal edip pruluton iğne başlattı. İğne kaldırıldığından beri de günde 1 hap haftada 1 tane de 50 mg progestan iğne kullanıyorum
Ebbruc emel16 iyi bence , benim önceki oğlum 25+5te 600 gr 33 cm doğmuştu. Bi gün öncesi 800 gram denmişti ama 200 gramı gitti doğunca 🥲 oyy 1 kiloya az kalmışş benimde 750 gr falan olmuştur muhtemelen
emel16 Ebbruc doktor da iyi dedi erkek kilosu için. Kilo olarak ta ilk hedefi bir kilo olması zaten doktorumunda inşAllah bi sonraki randevuya kadar 1 kilo oluruz:)
Serap09 Ebbruc bnada 100 mg progestan kalcadan 3 güne bir vuruyorlar kaç gün hastanede kalacağım bilmiyorum bugün 7. Gunum endol kapsül verdiler 2 gün sonra kestiler
Ebbruc Serap09 bende de aşırı bi tuvalet ihtiyacı oluyo 5 hafta sürdü öyle daha yeni yeni normale döndüm
Ebbruc Serap09 evet serklajdan sonraki 5 hafta, dikişler muhtemelen mesaneye baskı yapıyo o yüzden sık idrara çıkma ihtiyacı oluyor. Hala hastanede misin sen , ben 1 gece kaldım her ihtimale karşı sonra taburcu oldum. Kasılman vs var mı
Bddddd Kizlar iki gündür karnımın bir yerinde toplanıyor kasılma ve ağrı yapıyor üstüne yatirmiyor bazen Böyle olan var mı sizde nst de sancı çıkar mı
Denizpak Bddddd valla benimde bir yerde toplanıyor bakalım ben gideceğim yarın nst e bağlanacagim bir kere gittim sancı çıkmamıştı benimde bir yere toplaniyor günde bir kaç kez normal mi değil mi bilmiyorum bence sende git bı göster ne olur ne olmaz Allah korusun riske atmayalim
Serap09 Ebbruc evt 7 gündür hastanedeyim size sonra dikiş kontrolü yapıldımi acaba birde yada ne zaman yapıldı
Hka_hilal Ebbruc maşallah gayet güzelmiş ya ben hemen unutuyorum haftalardaki kilolarını hemen yenisini öğrenince bi önceki siliniyor beynimden 😂
Ebbruc Hka_hilal mantıklı, bende ultrason görüntülerini albüme koydum , renkli olanlarda telefonda kayıtlı zaten
Hka_hilal Ebbruc benim doktorum bu dosyaya tahliller dahil koyuyor. Her geldiğimizde dosyayı istiyor 😄
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Valla dışarı çıktım kızlar ben pek dolanmam ama yemek yedim bir yerde şimdi kahve icicem oturup duruyorum 1.5 saattir korka korka oturuyorum inşallah birşey olmaz 10 dkka kadar da yürüdüm korkuyorum 😁😁😁