Ebbruc emel16 üff bende gitmek istiyorum ya 🥲 3 hafta nasıl dayancam ben 😂 aman çok şükür iyi olsunlar 🥰
Tomucuk12 Ebbruc Çıkardık aşkım çok şükür daha daha iyiyim çok zormuş bu sonda işi yine buna da çok çok çok şükür
Ebbruc Hka_hilal dur indireyim bende madem iyiyse böyle googledan gereksiz bilgilerle kafamı dolduracağıma
Hka_hilal Ebbruc bak mesela göğüs ucu sızlamasını sordum. Şöyle cevaplamış 😄 hafta gebelikte göğüs ucunda iğne batması gibi acı veya sızı, meme dokusunun hamilelik boyunca büyümesi ve emzirmeye hazırlık sürecinin bir parçası olabilir. Bu dönemde hormonal değişiklikler, meme dokusunun hassaslaşmasına ve göğüs uçlarında acı veya batma hissine neden olabilir. Genellikle bu durum normal kabul edilir, ancak acı çok şiddetliyse, sürekli hale geliyorsa ya da farklı belirtiler eşlik ediyorsa doktorunuza danışmakta fayda vardır.
Hka_hilal Bddddd sorcam doktoruma korkulacak bi ağrı değil de ara ara batma gibi sızı oluyor. Bi göğsümde oluyor ve ucu diğerine göre daha belirginleşti.
Ebbruc Hka_hilal bilemedim ya doğru bilgi veriyor mu, ay tahminlerini sordum çok farklı şeyler söyledi
Denizpak Hka_hilal evet benim annem çatlamış bana hatta hiç catlamamissin dediler bugün bı baktiim yanlardan yırtılmış göbeğim de çok yok ama alt taraflar baya gitmiş inşallah sende olmaz 💐🙏
Hka_hilal Denizpak valla canım bi şey diyim mi çok da beni strese sokmuyor. Çatlarsa da çatlasın sonuçta bebişten oluyor. Vücudumuz değişiyor. Sağlık olsun da çatlasa da olur 💕💕
Denizpak Hka_hilal yok kuzu bende takmıyorum paylaşmak istedim sizlerle sadece yoksa sağ salim dogsunda gerisi hiç önemli değil ❤️
Hka_hilal Ebbruc ne tahminlerini sordun, baya detaylı ve açık bi şekilde sorman gerekiyor. Bana söyle ben nasıl sorulacağını söyleyeyim sana.
Ebbruc Hka_hilal işte hangi hafta hangi aya geliyo falan diye bişeyler sordum da internette de çok farklı bilgiler var ondan az kafam karıştı heralde
Hka_hilal Denizpak ben başta çok takıyordum kilo almayayım çatlamayayım diye hatta serklaj olacağımı bilmediğim hafta öncesinde spora bile yazılmıştım 😄 sonra böyle oldu hiiiç umrumda olmuyor. Hatta kilo aldıkça karnım şiştikçe mutlu oluyorum 💕💕
Hka_hilal Ebbruc onda biraz küçük çıkıyor. Ben de sormuştum daha küçük aylık söylemişti. Ben ona ilaçları ağrıları gelişimi soruyorum. Çok iyi cevaplıyor. Ama öğretirsen onu da öğrenip sana doğru cevapları verecektir.
Denizpak Hka_hilal ben kilo çok aldım doktor kızdı 3 haftada daha da çok aldım bakalım pazartesi ne diyecek 😁 yoksa bende takmıyorum ama nefes darlığı felaket yapıyor 😁