Hka_hilal Huzurluve ben onu doktora sormuştum ne gerek var demişti. Ama ben de ihtiyaç duyuyorum hastaneye giderken. Resmen karnım aşağıya çektiği için kasıklarım ağrıyor.
Ebbruc Denizpak benim sıpa oğlum sabahın 8inde beni korkuttu, gece hiç hissetmedim hareketlerini sabahta etmedi sağa sola döndüm falan , içime de kötü bi his oturdu derken gittim çikolata yedim su içtim azcık kıprandı kendime geldim 😂🥰 sen nasılsın canım
Denizpak Ebbruc oluyoor o çok normal 1 gün hareketli 1 gün hareketleri az oluyor bende hala öyle endişe etme Allah’ın izniyle birşey olmaz bende catlamisim karnıma pek bakmıyordum bu hafta inanılmaz büyümüş yanlarım hep yırtılmış göbekte yok ama yanlarım çok fena durumda kiloda çok aldım ye yat nolcak 😁😁
Ebbruc Bddddd benim hep var canım , herkesin göğüs yapısı farklı oluyo da internette yöntemler var göğüs ucu çıkarmak için onlara bi göz at istersen
Ebbruc Denizpak üff beni de korkutuyo o çatlaklar ama ne yaparsak yapalım genlerde varsa oluyo işte, krem falan kullanıyorum ama boş gibi
Hka_hilal Bddddd benim de göğüs ucumda hafif bi sızı var ben de bunu soracaktım. Böyle ara ara iğne batar gibi yaşayan var mı?
Hka_hilal Denizpak inşallah inşallah 🤲🏽💕 ben ara ara çatlak kremi sürüyorum aklıma estikçe şuan çok şükür bi şey yok bakalım ileride ne olur 😣
Denizpak Hka_hilal meme ucu benimde sızlıyor batıyor çok normalmiş bu durum ayrıca benim de hiç yoktu 31. Haftada catladim malesef ki 🙄😁
Hka_hilal Ebbruc ben hep öyle hesaplıyorum boyunu bizde de kilo söylüyor sadece ben de yapay zekaya sormuştum. Ultrason görüntüsünü atık boyu kaçtır diye o söylemişti FL çarpı 7 diye 😂 ben her şeyi yapay zekaya soruyorum. Bütün tahlillerimi ona atıyorum değerlendiriyor. İlaçlarımı filan. Kasılma ağrı her şeyi soruyorum baya iyi tavsiye ederim. Bir de öğreniyor. Mesela bi şey sorunca sen şuan 29 haftadasın o ilacı kullanamazsın diyo. Haftamı bile takip ediyor bi şey sorunca 😄
Ebbruc Hka_hilal program falan mı kullanıyosun peki bunun için canım ? Ay bak şimdi merak ettim sıpanın boyunu 😂
Hka_hilal Denizpak ben şu lierac’ın jelini aldım. Baya iyi yumuşatıyor. Bi de benim annemde de kızkardeşimde de çatlak hiç olmamış. Belki genetikse onlar gibi olursa çatlamam. Ama ileride nasıl olur bilmiyorum artık hafta hafta karın daha da büyüdüğünden kestiremiyorum.
Denizpak Ebbruc aynen valla hiç çatlama Mıstım arkadaşım demişti 30 dan sonra başlıyor asıl diye valla doğruymuş bende catladim 😁 krem sürdüm amanl etki etmedi
Hka_hilal Bddddd sorcam doktoruma korkulacak bi ağrı değil de ara ara batma gibi sızı oluyor. Bi göğsümde oluyor ve ucu diğerine göre daha belirginleşti.
Ebbruc Denizpak bakalım bende nolcak 😂 annem çatlamış hep, benimde bacaklarımda var çatlaklar hep eskiden kalma
Tomucuk12 Hka_hilal benim de korkum zaten dikiş falan olacak bir de orası da aggrsa tuvalete falan çıkamazsam diye acaba önceden mi aldırsam diye düşündüm
emel16 Şimdi çıktım kızlar çok şükür iyiymiş herşey prematüre tarafa geçtik diyo 30-32 den sonra daha da rahatlarız diyo hayırlısıyla Allahın izniyle sonu göreceği inşAllah, ilaçlara aynı devam kesmedi hiç birini 2 hafta sonra tekrar kontrol :)
Ebbruc emel16 üff bende gitmek istiyorum ya 🥲 3 hafta nasıl dayancam ben 😂 aman çok şükür iyi olsunlar 🥰
Denizpak Hka_hilal evet benim annem çatlamış bana hatta hiç catlamamissin dediler bugün bı baktiim yanlardan yırtılmış göbeğim de çok yok ama alt taraflar baya gitmiş inşallah sende olmaz 💐🙏