emel16 Bsk_cb yaa geçmiş olsun benm de iyi ki atmışız dedi serklajdan sonra ki gittiğim ilk kontrolde buraya kadar bile gelemezdin yoksa dedi
Bsk_cb emel16 evet bende hep yattım iki ay şükür zaman bi şekilde geçti şimdi bekliyorum 😊🙂↔️🥰🤍sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🤲🤲
Huzurluve Hka_hilal benimde duruma göre veriyim falan dedi ayrıntılı sonrası bı kaç sorun daha çıkınca kendi verdi yat dinlen sadece dedi Tedirgin olmuştum vermicek diye ama şükür aldım 1 heyet daha alınca sonra inşallah normal doğum izn geliyor
Hka_hilal Huzurluve benim de öyle şuan 28 bitti 2 hafta verince zaten doğum izni geliyor. 1 ay heyet verse acaba doğum iznini geç başlatabiliyor muyuz onu merak ettim şimdi
emel16 YETM3009 akıntı oluyor bnm de ama bana göre normal progestan fitil olarak kullanılıyorum ona bağlıyorum bende
emel16 Tgbashnn hım olabilir önceki hikayeye bakıp ona göre ilerliyorlar benm ilk hamilelikte hiç bişe yoktu bunda şaşırıyorum vala
gamz_1e Selam kızlar bence kendinizi yormayın ben 23+3 de oldum serklaji şuan 31+3 deyim bugün kendimi yemek yapayım derken yordum biraz karnım ağrıdı çok pişman oldum sonra umarım bişey olmaz😞
emel16 gamz_1e olmaz inşAllah korkma bende hiç ni iş yapmıyorum evde annem kayınvalidem sırayla gelip gidiyorlar sadece evin bi düzeni olduğu için ufak tefek göstermeye bişeyleri vermeye falan çalışıyorum bi de beş yaşında kızım var okula gönderiyorum onun dışında genelde yatıyorum
emel16 Makbule_ rahim ağzında kısaltmadan dolayı açılma başlıyor bu nedenle zamanında dolması için bebişlerin rahim ağzını dikiyorlar, erken doğum riskiniz bu yüzden olabilir mi bu dediğiniz ilaçlar bundan dolayı kullanılıyor genelde ama,
Makbule_ emel16 doktor demedi açılman var falan bende tabi o an şoktan hiç bişey sormadım bir gğn kaldım hastanede ilk nst de baya baya doğum sancısı çıkmıştı sonra ilaçlarla durdurdular çok şükğr pazartesi kontrolüm var bakalım sancım devam ediyor o günkü sancıdan farklı tabi yattığımda geçiyor yata yata geçircez artık
gamz_1e emel16 mecburen kalmak zorunda oluyorum eşim akşam hallediyor yemeği fln ama diğer türlü kendim hazırlamak zorundayım
Hka_hilal emel16 zararı olsa doktor yapmaz diye düşünüyorum artık :) yakın bi arkadaşım kadın doğum doktoru hiçbir sıkıntı olmaz dedi 🙏🏼
Eliif95 Hka_hilal @emel16 vajina girişi ile rahim ağzı yaklaşık 10 cm mesafe var pek birşey olmaz ya. Benim doktorum kültürü spekulum takmadan alıyor kendisi dudakları açıp 🫣
Huzurluve dika devlette ücretsiz( üniversitesi hastanesi ucret alıyor sanırım) özellerde ücretli bulunduğunuz il ve hastanelere göre 25-30 bin arası değişiyor
Eliif95 Aysayss banada sürekli heyet raporu verdi doktorum 7. Haftadan beri raporluyum ilki 10 gün dışında hepsi heyetti.
Huzurluve Hka_hilal 32 de doğum izni başlıyor hocam. öncesinde ne kadar rapor olsan da 32 den sonra doğum izninden düşüyormus
Hka_hilal Eliif95 bende de öyle yaptı ya sonra spekulum takıp dikişe baktı sonra eliyle batikon döktü 😂
emel16 Eliif95 bende öyle düşünüyorum ileri gitmediğini anlıyorum pek acımıyor çünkü sadece ilk giriş anı sızlıyor girdiği an duruyo ileri gitse acı da büyür:)
Ebbruc Denizpak üf evet bide o var ayağa kalkınca karnım sert oluyo böyle yatınca yumuşacık 😂 sor bakalım canım ne diyecek doktor
Hka_hilal Ebbruc aa benim de öyle yatarken yumuşacık kalkınca sert oluyor. Alışık olmadığımız için ayakta kalmaya bebek yer çekimini görünce şoka giriyor😂😂