Denizpak Huzurluve ilaçtan olabilir bunu düşürmek için ilaç kullananlar varmış içiyorlarmis değerler düşüyormuş okumuştum bu siteden o.gruplara yazsana yardimci olurlar
Denizpak Eylul41 panik olma bunlar normal süreç git evinde mis gibi yat hiçbirsey olmaz Allah’ın izniyle bak biz sonlarına yaklaştık sende geleceksin kanama normal bir operasyon gecirdin elini bıçakla kesince bile kanıyor durmuyor hemen yanı ,🌺
Huzurluve Denizpak baktım ALT diye postlar bulamadım sanırım bir daha bakiyim Gastroenterolojiye randevu aldım pazartesi için inşallah önemlk bir şey değildir Rabbime isyan olmasın yoruldum gerçekten ama gecicek daha şimdiden bir tekmesi nasıl mutluluk verirken hamdolsun
Hka_hilal Denizpak tamam biraz içimi rahatlatayım. Durduk yere yine ağladık bugün de 😓 haftaya bi gidip bakayım ne derler
Hka_hilal Huzurluve seni çok iyi anlıyorum biri bitiyor biri başlıyor. Bu da bizim sınavımız vardır bunda da bi hayır diyelim 😢
Denizpak Huzurluve karaciğer değeri diye yaz ben gördüm şimdi çıkıyor yaz ordaki arkadaşlara oku korkma ben okumuştum öyle bir yazı ilaç kullaniyorlarmis değerleri düşürmek için kaç haftalık sin
Hka_hilal Denizpak enfeksiyon hastalıkları doktoru vajinadaki kültürde bulaş olduğunu düşünüyorum dedi. Etken değil bulaş gibi duruyor dedi. Geçende de bu bakteri idrarda çıkmıştı bulaş demişti. Bulaş çıkmıştı. Eşim de diyo yine boşuna ağladın 😂
Denizpak Hka_hilal evet çoğu insanda bulaş oluyor zaten ağlama sende herşeye az dirayetli ol valla benim başımda ne dertler var bı bilsen ama ben düşünmüyorum Allah’a bıraktım pamuklara sarsamda alacak nefesi varsa yaşayacak zaten bu korkulardan ben hiçbirsey alamadım çocuğa bu hafta yapacağım herşeyi o yüzden sen elinden geleni yaptın ilaclarinda içiyorsun gerisi Allah’ta birşey olmaz gelmişsin 29 a az için Ferah tut 🥰
Huzurluve Denizpak 22 hafta içindeyim hocam. Baktım çoğu demir ilacı dan sonra yükselmeye başladı demiş. Demirim de 10 mecbur kullanıyorum Gastroenterolojiye gidiyim bakalım ne dicek Kan için serum isticem karaciğer değerlerini yüksektmezse en azından ilaç derdinden kurtulurum
Hka_hilal Denizpak evet gerisini Allah’a bırakıyorum. Hiç kolay olmayan bi süreçten geçiyoruz. Psikolojik olarak da maalesef çok iyi değiliz ama allaha şükür bu zamanlara gelebildik. İnşallah miadını da göreceğiz rabbimin izniyle 🤲🏽💕
emel16 Hilal1407 olmadım aramadı sağlık ocağı yani aradı ama izlem için hiç aşıyı söylemedi 25+2 oldum olsa aradılar şimdiye kadar diye düşünüyorum
Denizpak Huzurluve aynen hiç tedirgin olma muayenini ol ona göre yol izlerler belki başka ilaç verirler yada kan takarlar çok geçmiş olsun Allah’ım işini gücünü rast getirsin 🙏
Huzurluve Denizpak aminnn teşekkür ederim hocam. Her şey Allah’tan biz tedbirimizi alicaz moral çok önemli bu süreçte
Ebbruc Denizpak ben mustela kullanmıştım, yine onu alcam. Hepsinin fiyatı uçuk zaten 😂 hastane çıkışı bi tane almıştım bide isimli almak istiyorum da eşim habire isim önerisiyle geliyor 😂
Denizpak Ebbruc isimliler çok güzel ben almıştım ondan daha isimli yaptirmadim ama bence yaptır çok güzel olur isimde bende karar veremiyorum benimde kız cinsiyeti 🥰
Denizpak Hka_hilal bende çok korkuyorum ama Allah’a bıraktım benimde haftam çok ilerde değil daha 31 deyim yani ama kendime hep iyi olacaksin bugünde bitti bak diye diye geliyorum 🤗
Hka_hilal Denizpak ben de öyleyim her gece 12’yi beklemeden yatmıyorum bugün de bitti çok şükür diyorum rabbim hepimize süreci kolaylaştırsın inşallah 💕💕
Hka_hilal Denizpak ben hep kız ismi bakmıştım hamilelik başında erkek olduğunu duyunca allah ne yapcam isim hiç düşünmedim demiştim 😂
Ebbruc Denizpak bizim erkek 🥲 Ayaz koycaz dedik taktı dünden beri Alaz koyalım diyo dedim yok ben ayaz istiyorum 😂
Denizpak Hka_hilal aynen bende öyleyim inşallah zaman su gibi akıp geçer 🥰 erkek isimleri de çok da farklı isim Yok 😁