Tgbashnn emel16 benim alıyor canım enfeksiyon varmı yokmu diye bundan önceki gebeliğimi enfeksiyon yüzünden kaybettiğim için tedbir amaçlı yapıyor
emel16 Tgbashnn hım olabilir önceki hikayeye bakıp ona göre ilerliyorlar benm ilk hamilelikte hiç bişe yoktu bunda şaşırıyorum vala
Hka_hilal Aysayss ben de 2 aydır heyet raporluyum sürekli yatıyorum. Önümüzdeki hafta tekrar heyet raporu alacağım.
Hka_hilal Huzurluve benim de öyle doktorum istemiyor ki ben de istemiyorum. 2 aydır artık işleri başka arkadaşlara dağıttı yöneticim bi daha gitsem 2 hafta sonra doğum iznine çıkacağım gerek de yok yöneticim de zaten istemiyor. Bu süreci dinlenerek geçirmemi istiyor sağolsun 💕
Aysayss Bana sürekli bakıcaz rica edince diyor ben bankada çalışıyorum 40 gün rapor hakkım varmış ve dolmak üzere çalışabileceğimi mi düşünüyor anlamıyorum ağrım var keyfimden değil ki 😞
Makbule_ emel16 serklaj ne oluyor neden yapılıyor benim de erken doğum riskim var 1 gece hastanede kaldım sancım başlamıştı adalat progrstan kullanıyorum bende
emel16 Makbule_ rahim ağzında kısaltmadan dolayı açılma başlıyor bu nedenle zamanında dolması için bebişlerin rahim ağzını dikiyorlar, erken doğum riskiniz bu yüzden olabilir mi bu dediğiniz ilaçlar bundan dolayı kullanılıyor genelde ama,
YETM3009 Aysayss benimde ağrılarim oluyordu doktor onkadar normal demişti. Buradaki arkadaşlara danıştım rahim büyüdüğü için oluyor demişlerdi. Birde ben geçen hafta magnezyuma başladım az da olsa iyi geldi
Hka_hilal YETM3009 aynen günde 3 kere en az ütülenmiş pamuklu çamaşır giyin. Ben bir de tam giymeden ütülettiriyorum. Ütüleyip kaldırmıyorum ki her defasında temiz olsun. İç çamaşırlarını ayrı 90 derecede yıkıyoruz
Aysayss YETM3009 magnezyumda kullanıyorum ama 2 aydır ağrıyor canımda tatlı ama ağrı normal değil bence fazla 😞
Aysayss YETM3009 Hka_hilal bana da dinlen diyor ama haftalık yazıyor anlamadım gitti cuma günü yazacağım artık bende ısrarcı olmadığım için heralde bekletiyor özel muayenesi var ona gidiyorum hastaneden rica etmek istemiyor mu anlamıyorum inşallah bende alırım da kafam rahatlar 😞
YETM3009 Tgbashnn çok su iciyorum.surekli çamaşır değiştiriyorum ama neden oluyor acaba. İnşallah sağ salim bu günleri atlatırız da
Tgbashnn YETM3009 bende öyle günde 3buçuk lütfen falan içiyorum hergün iç çamaşırı değiştiriyorum inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤲
Huzurluve Hka_hilal benimde duruma göre veriyim falan dedi ayrıntılı sonrası bı kaç sorun daha çıkınca kendi verdi yat dinlen sadece dedi Tedirgin olmuştum vermicek diye ama şükür aldım 1 heyet daha alınca sonra inşallah normal doğum izn geliyor
Hka_hilal Aysayss ben zaten özelde takipliyim biter bitmez doktorum yeniliyor hemen veriyor. O gün içinde hallediyorlar.
Eliif95 Aysayss banada sürekli heyet raporu verdi doktorum 7. Haftadan beri raporluyum ilki 10 gün dışında hepsi heyetti.