Eliif95 emel16 benim akıyo ya iç çamaşırıma baya sabahtan değişiyorum. Yine akıyo 2-3 kere bazen hiç akmıyo anlayamadım bi türlü
Hka_hilal Ebbruc aynen ya böyle tam can yanması değil aslında böyle garip bi his 🥹 şimdi söndü çok şükür 😓
Hka_hilal Eliif95 istersen liste paylaşabilirim. Listeler hazırlamıştım alınacaklar hastane çantaları gibi 😄
Bddddd Denizpak karnimda çok sancı yok ama nefesimi kesiyor bel ağrısı doğum sancısı bazen belden başlıyor diye biliyorum da daha çok erken
Ebbruc Bddddd belime vuruyodu benim kuyruk sokumuna ama sadece bel ağrısı yetmiyo tabi. Sertleşme falan oluyor mu
Denizpak Bddddd bir anda kalbin hızlı atiyoor nefesin kesiliyor demi ben ondan doktora gittim bebek kafası aşağıda bağlara baskı yapıyor dedi ama bende bel ağrısı yoktu çok ağrıyorsa git bir doktara için rahat etsin
Bsk_cb Ebbruc 35 hafta olduk bu gün benimde öyle ağrıyor doktorun bi şey dedi mi canım kontrolde bende sorucam Serkajım olduğu için korkuyorum :(
Hka_hilal Eliif95 Bebek Eşyaları [ ] Anakucağı [x] Burun Aspiratör Yedek Uç [x] Bebek Bezi Yenidoğan [x] Kanguru [x] Mustela Bebek Bakım Seti (Şampuan, Losyon, Pişik Kremi, Yağ) [x] Bebek uyku seti [x] Bebek Yatağı [x] Islak Mendil [x] Yenidoğan Temizlik Pamuğu [x] Alt Değiştirme Bezi [x] Reflü yatağı [x] Çorap [x] Emzirme Sütyeni x 2 [x] Emzirme Atleti (siyah, beyaz, ten) x3 [x] Gecelik - Sabahlık x 2 [x] Pijama - Sabahlık x2 [x] Kaşık Biberon [x] Emzik [x] Yaka Önlüğü [x] Anne Bebek Çantası [x] Oda Termometresi (xiaomi) [x] Hastane Çıkışı 10’lu x 2 [x] Temizlik Pamuğu Kutusu [x] Lansiloh Göğüs Ucu Kremi [x] Lansiloh Süt Torbası [x] Lansiloh Biberon [x] Biberon Temizleme Aparatı [x] Biberon Kurutma Aparatı [x] Kulak Pamuğu [x] Banyo Süngeri [x] Bebek Törpüsü [x] Bebek Tarağı (marle) [x] Bebek Manikür Seti [x] Burun Aspiratörü (otribebe) [x] Serum Fizyolojik [x] Küvet Seti [x] Valiz içi Organizör [x] Çekmece Düzenleyici [x] Kirli Çamaşır Sepeti [x] Kundak Havlu x2 [x] Ateş Ölçer [x] Müslin Örtü x4 [x] Ağız Mendili [x] Battaniye x3 [x] Süt Sağma Makinesi [x] Beşik [x] Puset [x] Bebek Arabası [x] Tulum x 10 /Pijama Takımı x 5 /Zıbın x 8 (0-3 ay) Ebeye Verilecek Eşyalar [ ] Bebek bezi [ ] Hastane çıkışı [ ] Alt değiştirme örtüsü [ ] Müslin örtü [ ] Battaniye [ ] Çorap Bebek İçin Bavula Konulacak Eşyalar [ ] Bebek bezi (15 tane) [ ] Pişik kremi [ ] Pijama altı [ ] Islak mendil [ ] Kaşık biberon [ ] Emzik [ ] Biberon [ ] Önlük [ ] Hastane çıkışı x 2 [ ] Alt değiştirme örtüsü [ ] Müslin örtü [ ] Battaniye [ ] Şapka [ ] Ağız Mendili [ ] Çorap [ ] Yelek ve Hırka [ ] Zıbın [ ] Çıtçıtlı body [ ] Tulum [ ] Puset [ ] Çekim kıyafetleri Anne için Bavula Konulacak Eşyalar [ ] Göğüs ucu kremi [ ] Gümüş kapak [ ] Hamilelik dosyası [ ] Terlik [ ] Çorap [ ] Hastane evrakları [ ] Makyaj malzemesi [ ] Taburcu kıyafetleri [ ] Eş için kıyafetler [ ] Havlu [ ] Havlu kağıt [ ] Kirli torbası [ ] 2 adet gecelik veya pijama [ ] 2 adet emzirme sütyeni & atleti [ ] Hijyenik ped [ ] Sabahlık [ ] Lohusa tacı [ ] İç çamaşırı [ ] Cüzdan [ ] Diş fırçası ve diş macunu [ ] Göğüs pompası [ ] Şal [ ] Saç şekillendirici [ ] El ütüsü [ ] Tarak
emel16 Tomucuk12 benimde aynı bi tık çıktı gibi yukarda hissediyorum. Daha önceki haftalarda çok aşağıda hissettiğimde olmuştu ne korkuyordum valla
Tomucuk12 emel16 ben ıkıngundur cok asagıda hıssedıuordum .. bgn gittım doktora yooo cokda asagıda deıl dedı
emel16 Ebbruc evet yalnızsan zor haklısın annem var Allahtan çok şükür aynı şehirdeyiZ yapar sıkıştığım yerde
emel16 Nurlena sorma vallahi dedim güzel bi hamilelik geçiririm inşAllah ama yatarak geçirmek nasip oldu:)
Nurlena emel16 ilk gebeliğimde italyayı yürüyerek gezdim dünyadan bi haber şimdi tuvalete zor gidiyorum insana çok koyuyor oğullarım beni büyüttü diyorum ama acısı çıkcak sonra
Denizpak Ebbruc @Hka_hilal Liste baya iyi ben bunları okuyunca dedim ki ben hiçbirsey almamışım baya eksik var ya 😁😁
emel16 Nurlena aynen öyle vallahi havalar düzelsin bebek arabasına koyduğum gibi çıkıcam evden hava kötü olursa da arabayla yeter artık gına geldi:) hele bugün Öok zor bi gün geçirdim evdeki herşeye bişe oldu sabahtan beri bişelerle uğraş halimde evdekiler çok sinirim bozuk çıldırmama ramak kaldı:)
Hka_hilal Nurlena bence kullanılır. Sonuçta tarihi geçen bi ürün değil. Ben hayat kimyada çalışıyordum. Onlar da üretilip üretilmez satışa çıkmıyor ki
Ebbruc Denizpak ahahah alacak çok şeyin vaaaar 😂 ben kendime pijama takımı, depend vs de aldım, şimdi geriye park yatağın içine yatak, şampuan, pişik kremi, göğüs ucu kremi ve ıvır zıvır bikaç şey kaldı. Geri kalan herşey var şükür
Hka_hilal Denizpak alırsın tek bir ebebek alışverişine bakar 😂😂 ben öyle yaptım tek gecede resmen aldım hepsini ama bir şey söyliyim mi dünyanın en güzel terapisi 😂😂