emel16 selam kizlar ben Eskişehir de yaşıyorum bana daha hiç alttan bakılmadi her doktorun yaklaşımı farklı oluyor önlem amaçlı atıldı benim kaç cm olduğunu bile söylemiyor doktor bana daha düşün 😁

emel16 hellooo 🥰 ben diyarbakırdan . 2.5 yıldır burdayım öncesinde antalyada yaşıyordum.
    Benim hiç alttan ölçülmedi kuzum hep karından bakıyo perinatolog , zaten kontrole de ayda bi gidiyorum şuan

Denizpak ay insan meraktan çatlar dicem de dikişlerden sonra boyu çok önemsenmiyo sanırım. Benimki serklajdan sonraki hafta 27 mmydi 1 ay sonra gittim yani geçen cuma 33 mm ölçtü karından

emel16 etiketim yok ama yazabilirim diye hissettim 🤭 tekirdağda yaşıyorum

emel16 benim sürekli bakmıyor ayda 1 kültür vajen kültür alıyor 12 sinde kontrolüm büyük ihtimalle gene kültür alıcak şuan 23+2 olduk

Denizpak benim ki acildi, ondan mk bilmiyorum ama gel Baka baka ilerliyor vala

Tgbashnn benden de hiç öyşe kültür alınmadı :) benimde cumartesi randevum bakalım ne diyecek

emel16 benımde acil banada alttan bır ıkı kez baktı sonra bakmadı

Ebbruc valla bak sorun yok bebek dikişe yakın değil diyor bende hiç tedirgin olmadım öyle diyince 21 de 40 mm dedi perinotolog şimdi 31 olcam kaç cmlerde bilinmez 😁

emel16 evet tedbiren bakılıyordur senin büyük ihtimalle tedbir amaçlı olunca enfeksiyon falan kapmadıkça bakmıyorlar

emel16 benim arada alttan bakılıyor. 28+2’deyim daha dün bakıldı. Vajinadan kültür alındı akıntım vardı diye.

Abdominal serklajli bende gelebilir miyim 😅 21 arti 4 den selamlar 🤗

Ebbruc benim perşembe günü gittiğim diğer doktorum da perinatolog o da aynısını söyledi. Artık dikiş var boy önemli değil dedi.

emel16 olabilir evet canım , aman bakmasın ya ben geriliyorum öyle 😂