Btlshnnn 30+4 haftalık gebeyim bugün canım çok Türk kahvesi çekti iki fincan içtim. Sonra pişman oldum keşke tek içseydim diye internette baktım ikiye kadar normal içilir yazıyor siz ne kadar tüketiyorsunuz
Tugbagol cLearQueen bacım sana hep denk geliyorum ben ne güzel hep pozitifsin🥰 nasipse doğum ne zaman?
pembebiranneadayi Btlshnnn afiyet olsun ben de hamileyken günde bir fincan içiyordum sorun olmadı çok şükür
Tugbagol Btlshnnn bende günde 2 fincan içiyorum 34+ 5 ya bence bu kadar önemli değildir diye düşünüyorum 🥹
cLearQueen Tugbagol tesekkur ederim 🤩 bide yüksek riskli gebeyim pozitif olmazsam hayat zindan olur. Doğum cumartesi nasipse 38+0 oluyoruz riskli diye uzatmak istemedik planlı sezaryen
Gozdealtnbsk Kafeinin bebek üstünde kanıtlanmış bir zararı yok dedi doktorum ama çok fazla tüketimi Önermiyoruz diyor
Bergamot Gozdealtnbsk sadece google’da yabancı makalelere bakarak büyüme geriliği ve düşük doğum kilosuna neden olduğu bilgisine ulaştım 🙏🏻 gittiğim prof günde bir fincan Türk kahvesi ya da 2 bardak çay demişti. Fazlası zarar bebeğe
Tugbagol cLearQueen ayy çok az kalmış rabbim saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin 🥹🥰 3 haftaya da ben eleniyorum. Riskli gebelik psikolojisini çok iyi anlıyorum ama yine de çok iyi ilerlemişsin tam zamanında geliyor kuzuşun 🫶🏻 doğumdan sonra da bırakma buraları 😍
Bergamot Btlshnnn kafeinsiz Türk kahvesi günde bir fincan içiyorum. İki gebeliğimde de hep kafeinsiz Türk kahvesi tükettim 🙏🏻
surprizbebe Bergamot kafeinsiz ürünlerin de farklı zararları var hanfendi. Araştırın isterseniz. Yine anam babam usülü olanı içseniz daha güvenli😊
surprizbebe Btlshnnn her gün bir fincan kesin de bazen iki de oluyor. Ya da bir Türk kahvesi bir latte gibi. Bişey olmaz
Bergamot surprizbebe Kaynak belirterek zararlarını yazarsanız ben dahil bütün arkadaşlar aydınlanmış olalım 🙏🏻
cLearQueen Tugbagol amiiiiin hepimiz saglıkla sıhhatle kucagımıza alalım inşallah canım 😊 baya alıstım buraya bırakmam heralde bi süre daha, happy kids olan uygulamayı kimse sevmemis zaten
Aybukealtintas Btlshnnn Şuan 2. Türk kahvemi içerken postunuzu gördüm☺️☺️ ben ortalama günde 2 turk kahvesi ve ya bazen 2 fincan filtre kahve, ortalama 4, 5 bardakta cay içiyorum