Hllbsra @“Foreverr” benim ilk çocuğumun bir yaşını geçti, şuan 25 haftalık gebeyim, tabi zorlukları var ilk daha rahattı bu gebeliğimde zorlanıyorum,sezeryan dikiş yerim acı oluyor birden şiştim tabi her bünye bir değildir
Kuboo2 2 oğlum arasında 13 ay var 5 aylıkken tekrar hamile kaldım ve sezeryan 2 Side hiç bir sıkıntı çekmedim çok şükür şimdi 6 yıl sonra tekrar sezeryan olmama son 3 hafta 🥺
Foreverr Kuboo2 sağlıkla alın inşallah kucağınıza rabb’im kolaylaştırsın gerçekten zor bi durum benim daha yeni bakalım bi sene bekliycem rabb’im ne zaman nasip ederse
zge13 Foreverr tabiikı her şeyi de kurarım kafamda ister istemez telaşı stresi dönem dönem gelip gidiyor
Foreverr zge13 ama yinede stres yapmamaya dikkat et istemsizce çocukta etkileniyor ama ilkte olsa üçüncü de olsa insanın korkusı kaygısı oluyor yaa
zge13 Foreverr evet ya bi uğraş bulmak lazım 1. Sınıfa başladı büyük onla an na derken biraz rahatlıyorum hem bir şeyleri başarmak için çabalaması da güzel oluyo 😅
Foreverr zge13 allah kolaylık versin valla 1.sınıfta zor hele o alfabe güler misin ağlar mısın biizm zamanınımda o yoktu a b c diye öğrendik şimdi kıh lil bikmem ne 😂😂😂
Goncagullllllllll Foreverr oğlum 17 aylık olunca sezeryan doğum yapacağım ilkıde sezer yandı doktorlar hıc bır sey demedı
Foreverr Goncagullllllllll maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayo nasip etsin burda banq iki sene korun dediler o kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkcası
zge13 Foreverr nnnn öğrendik mesela dilimin ucu kesik yarası gibi sızlıyo zor Allah kolaylık versin inşallah 🤣
Foreverr ZeynepDuru17 yırtılma olabilir mi acaba hani herkezin farklı yerlerinde oluyo benimde gögsümün altı popomda oldu
Goncagullllllllll Foreverr benimde 5 yılın sonunda oldu o yüzden ıkı çocuk birden istedim hem birlikte büyürler hem ilerde zorlanmam şu an zorlancahımın farkındayım Allah yardımcımız olsun
ZeynepDuru17 Foreverr yırtılma gibi olsa duramazdim belki bende anlamadım ama şuan yok iz gibi sadece