Foreverr ZeynepDuru17 aslında çok erken değil daha erken olanalrı gördüm diyebilirim ama olsun ikiz gibi büyümüşlerdir
Foreverr mcansu amin inşallah şuan tek korkum acaba yine uğuşma olmaz ise beni genel bayarlarsa bebeğümin sesini kendisini hiç görmedim acaba benimle ten teması yaptırdılarmı bilmiyorum bunlardan mahrum kaldım yine aynısı olur diye endişe duyuyorum
ZeynepDuru17 Foreverr evet canım büyüdüler okula gidiyorlar üçüncü sezeryan oldum 5 aylık olacaz 17 sinde
LavinsMom Foreverr 9 aylik bebegim var ve hamileyim galiba 😄 benim arkadasim 40 dan hemen sonra hamile kaldi bide nasil kilo aldiii . Aman tanrim nasil yiyordu nasil dugunlerde dans ediyordu ben soktaydim 😄 cocugunun yasi bile olmamis dogum yapti yine sezaryen
Foreverr LavinsMom oda ayrı bi cesaret valla brn korkarim resmen ama hayırlısı olsun sixde hayırlısı ile alın kucağınza inşallah peki dikiilerinizde bi ağrı oldumu
mcansu Foreverr olmaz inşallah benim de benzer tedirginliklerim var ilk doğumdan kalan ama içimizi ferah tutalım Allah büyük gayet güzel geçer inşallah
58Vildan Ablam adet gördükçe hamile kaldı hepsi sezeryan doğumla dünyaya geldi. 6 yaş 4 yaş 2 yaş 🙈 hiç birinde sorun yaşamadı ama sezeryan dikiş yerlerinde çok ağrısı oldugunu söylerdi hamileliklerinde
BilgecyLn Foreverr bence de beklemek daha sağlıklı geliyor kuzum ama arayı da fazla açma 8 yıl korundum şimdi 9 aydır deniyorum gebelik olmuyor sorun olmadığı halde
Foreverr BilgecyLn benimde sorunum yoktu eşiminde ama 8 yıl olmadı şimdi arayıda çok açmak istemiyorum oda uzun sürerse diye bi seneyi tam doldurup yada 9 10 sylık arssı deniycem hemen olup olmuycağıda belli değil