Foreverr Zeyno800 anladım canım herşey gönlünce olsun rabb’im en kısa zamanda nasip eder inşallah yer gök dua ile 🤲🤲
ZeynepDuru17 Foreverr koy koy aynen 50 falan olsan yeter ya boşver fazlasını özel mesaj şey yapmışsın silmissin galiba kız yeni gördüm kıyafet falan yok bacım 😂
Foreverr ZeynepDuru17 öyle valla aklım kalıyor direk git gel koştur koştur valla zor oluyor hedefim 50 ama düşünsene 45 kaldım 65 le gittim ikinci olsa onda da bu kadar kilo alsam yandım ben o yüzden vermem lazım 😂😂
Foreverr Zeyno800 yok değilim ama ikisinim arasını açmayı dusunmuyorum bu geç olduğu için önce diş tedavimi yapıyım sonra düşüncem allah nasip ederse tabi
ZeynepDuru17 Foreverr yeni gördüm bildirim gelmedi öyle bakıyordum ama giremedim kaynak yok diyor sildin mi acaba die merak ettim 😂🙄
ZeynepDuru17 Foreverr çok kilon yok sanki kaç kilosunda yavrum sen bişey olmaz ya kafaya takma veriyorsun doğumdan sonra koştur şey yap derken gidiyor senden biseyler 🤣
Foreverr ZeynepDuru17 yok silmedim de acaba süresi mi gitti burda onları pek bilmiyorum açıkcası olmazsa bitane daha açarım 😂💗
Foreverr ZeynepDuru17 valla bunda doğumdan bir wy sonra 57 düştüm şuam kaçım bilmiyorum ama daha vermem gerek yüzüğüm parmağıma gelmiyor düşün açtırmak da istemiyorum ama bakalım o değilde bu göbüş nolcak üşütünce şişiyor direk 😂😂😂
ZeynepDuru17 Foreverr usutmeyecen beby dikkat edecen çorap patik giyecen terlik siz dolaşmayacan evin içinde göbek neyim kalmadı bende şükür biraz daha verirsin ya ekmek yeme 🤣😂😂
ZeynepDuru17 Foreverr canımsın bilmiyorum ki vala bakınca gördüm yoksa bildirim falan görmemiştim cnm kb 😂🤎
Foreverr ZeynepDuru17 dikkat ediyorum da işte ne oluyosa şişyo şişmese bende de göbek yokta çıkıyo haziranda doğum yaptım ağustosun sıcağında ayamda patikle geziyodum düşün🤣
ZeynepDuru17 Foreverr ahahahaha 🤣 bende mayıs ta doğum yaptım knk ben bile öyle geziyordum düşün 🤣 yinede şey yapma 🥹
Foreverr ZeynepDuru17 öyle kuzu işin ciddi olduunu anladim geçen karnımın ağrısından kıvrandım gece üstüm açılmış sabah bi acıylw kalktim sanki yeniden kesmişlerdi beni çok fenaydı 🤣
ZeynepDuru17 Foreverr aynı ben çok kötü oldum bende üsusttum iki gün karnım ağrıdı kivrandim sabaha kadar yeniden kesilmiş gibi oldum Allah’a şükür sıcak tuttum sonra geçti sıcak biseyler içtim artık yoksa nanay 🙄😂
Foreverr Sureyya1 zaten şuan düşünmüyorum dişlerimi yaptırıyorum ondan sonra allah kerim hemen olacağı da belli değil şuan emmiyo sütüm kesildi tamamen bide 8 yıl sonra oldu bende pcos da var ondan çok açmak istiyorum