Zeyno800 gerçekten çok zorlu bir süreç insan her türlü yıpranıyor tükeniyor ama dua et ben hiç bir zaman isyan etmedim zamanı vakti var insana o kadar zor ve imkansız geliyor ki mucize olması teki başına gelene kadar çok iyi anlıyorum seni ama asla üzülme Rabbim geçiktiriyo ama güzelleştiriyor buna inan benimde yapmadığım gitmediğim hiç bir yer kalmadı artık yeter gitmiycem hep aynı şeyler dön başa dedim istemedim sonra şiddetli kasık ağrısı ile hastaneye gittim daha önceden böyle ağeı olmuştı kist vardı patlamıştı yine aynisi olduğunu dusundum öyle bir ağrıydı hareket bile edemiyodum iğne vuruo gönderceklerdi istemedim ultrason diye ısrar ettim baktılwr rahimde sıvı var dediler gözlem odasındw kaldim ikinci gün kanda çıkmış beni kadın doğum acile gönderdiler ben beni ameliyat yapacaklar diye korkuyorum orda baktılar hamilesin dedi doktor daha adetime 10 gün vardı iki gün hastanede kwn değerlerimin yükselmesini beklediler düzenli yükselme olunca göndermişlerdi halw inanmamıştım diycem o kü hiç ummadığın bğr zamanda sende bu güzel haberi alırsın Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın üzülmek strese girmekte etkiliyor kafanı dağıt mümkün olduğunca 🤲