dlrterzioglu Pengusss Belli olmaz oladabilir ama illa olacak diye bi kaide yok ☺ Ben mesela 18+2 de erkek denilen çocuğumun 29+2 de kız olduğunu öğrendim 🤣 Baya bi erkek diye gezdim yani düşünün haftası büyük diye yanılma olmaz sandım ❤🩹
edis22 Pengusss oluyor canım. Bende 15. Haftada %99 kız dedi ve 20. Haftada %100 erkek dedi ve o erkek şimdi 2 buçuk yaşında 🥰😅
Ayaz_Aybars_mom Pengusss 12-14 hafta arasi bacak arasi bos %90 kiz bebek diyen doktorum 16 da %99 erkek dedi detayli bekliyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Pengusss dlrterzioglu peki bunu nasıl öğrendiniz detaylı ultrason da çıkması gerekmiyormu cinsiyettimi saklamış 🤦🏼♀️
Sehrbn_ dlrterzioglu dlrterzioglu ayy şu an bana bi umut oldu bu dediğiniz iki oğlum var 3.ye hamileyim erkek dedi ama belki kızdır umudum hala var nasip tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun ama gönlüm çok kızdan yana..
01Hacer01 edis22 bacak arasını sizde görmüşmüydünüz ? Erkek denilip kıza döneni duydum Kordondan dolayı ama kız denilip erkek olanı pek duymamıştım.
yeni_anne2 @edis22 15 hafta da benimde 99 kız dedi ama detaylıya giricem 3 haftaya bunları gordukce alıs veris yapamıyorum
Ayaz_Aybars_mom Semagzll ben direk adamın suratina şakaaaa dedim 🤣🤣🤣 noldu erkek istemiyon galiba diyo bana 🤣🤣🤣
Semagzll Ayaz_Aybars_mom hahhaa bende ciddi misiniz dedim birde alışverişe başladık hocam dedim 6. Aya kadar yapmayın dedi 😀😀
01Hacer01 İnşallah bende de yanılma olur. Ama 16 haftada kesin oluyor sanki, değişeceğini sanmıyorum…
Pengusss 01Hacer01 doktor emin konuşmuyorki kız a erkek erkeğe kız zaten 18/20 hafta net olur detaylı ultrason ondanda sıkıntılar oluyormuş
yeni_anne2 01Hacer01 hayırrr benım ılk gebelıgım zatenn pek anlamiyorum gerçektenn doktor uygun pozisyon arıyorum dedı baktı sonra makinayı bıraktı dedim her halde göremedi sonra birden kız dedi 😃😃😃