Lala97 Merhaba anneler) ben 15+3um karnim yok. Bu haftalarda kimin karni artik belli olmaya bashladi😊
Gizem34 Lala97 benim de yok 😬eşim diyor bu nasıl hamilelik hiç büyümezmi gerçi fazla büyümesini istemem ☺️
Sila7166 Lala97 ilk gebelikte normal canim gozukmemesi bende 16+4 sabahlari duz karnim aksama hafif belli oluyo normal dedi doktorum☺️
MerveAvc Biz 17 haftalığız benim karnım biraz çıktı ama kilo alımı yok iyi midir kötü mü bilemedim. Doktorumda hiç tartmıyor muayenede. Sizlerin rutin muayene de neler yapılıyor yazar mısınız? Dr.değişikliği yapsam mı diye düşünüyorum??
bahargalip MerveAvc ben de 17 haftalik hamileyim 3 kilo aldım. her gittiğimde mutlaka tartiya çıkartıp not aliyo doktorum. cok kilo alimina da karşı her ay 1 kilo alcaksın dedi şuan istediği gibi gidiyorum ilk hamilelegim.cinsiyetimizde belli oldu
Sila7166 MerveAvc her ay gittigilde kalp sesimi dinliyor tansiyona bakiyor kilomu tartiyo karnima felan bakiyo sirttan dinliyo kan sonuclarima bakiyo bende boyle ☺️
Emeldgdvrn Hamile41 ay ben 14 haftalık hamileyim belki inanmayacaksınız ama gören diyor 4 5 aylık karnı bu öyle aşırı kilomda Yok 🤷🏻♀️
Woerigjjjffjdkfkx Lala97 bnm oğlum 20nci haftaya kadar göstermedi onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum ama 😀
Hamile41 Serays herkezde 9 ay sonunda napcan diyo iyi moral veriyolar zaten olsun saglikli olsunlarda buyusunde siselim oğluşumla (: