Mrv-0715 Pembe4242 ben öyle sezeryan diye konuşmadım da her ihtimale karşı bi sorayım sezeryan olursa ne zaman olur diye
Mrv-0715 betulll_58 ben Doğum hediyeliklerimi kendim yapmaya başladım o şekilde zaman geçiriyorum izne ayrıldım
FKRKS29 Mrv-0715 bilmiyom ki 😅 pozisyon almaya başlamış dedi erken geldi herld ondan mı öyle dedi bilmiyorum😅 evet ya insAllah hayır ile sağlık ile dogarlar🥰❤️
Zg99 Mrv-0715 son 46 gün kaldı 🥹🥰 heyecanla bekliyoruz oğlumuzu 🙏🧿 hastane çantalarını hazırladınız mi acaba. Ben herseyi yıkadım ama çantaya yerleştirmedim
Civeleksu Zg99 benimde 47 🥹🥰 bu gün yıkadım kıyafetlerini allah nasip ederse bu hafta hazırlayacağım çok ileri bırakmak istemiyorum zaman geçtikçe iş yapmak zorlaşıyor çünkü
Mrv-0715 Zg99 aynı bende hatta şuan makinede bir kısmı daha yıkanıyor 😍 yapmaya başlayalım canım bence ben ütülediklerimi koydum bile
Civeleksu RiRi22 ya aynıyız sizinle benimde tahmini doğum tarihi 18 kasım. Şu son 1 haftada ne olduysa oldu yürüsem kasıklarım zorluyor bebek mideme dayanıyor yatıyorum nefes alamıyorum oturuyorum belim ağırıyor yine çok şükğr ev işi yapıyoruz işte 🥰😂
Zg99 Civeleksu evet zorlaşıyor canım bende çoğu şeyini yıkadım son part vardı onları attım makinaya geriye hastane çantası kalıyor 🙏🥰
Mrv-0715 Adensah bende aynı şekilde sezeryan dan korkuyorum normal istiyorum inşallah şartlar ve durumlar normale hatta hangisi sağlıklı olacaksa ona götürür