Htccndn Trip atması ve benden daha çok göbüşü olması hep diyor sen hamile değilsin ben hamileyim diyor 😂
br2023 Zey_zeyy En hamile değil de en lohusa halini söyliym ben. Benden daha çok kızımızı sahiplenmesi😑iyi bişey ama bu derece de olmaz ya
OzgeCelik08 Zey_zeyy uyuma isteklerimi sahiplendi. Öğleden sonraları uykusu geliyormuş. Bi de benden istikrarlı bi iştah artışı var. 😂😂
Zeh-ra @DENIZ_55 birde beni ikna etmeye çalışıyor 😂 @littlemiddle amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin 😂 @Nananan erkeklerin bu çıt kırıldımlıkları şaka mı 😂
DENIZ_55 Zeh-ra desteğini eksik etme onların bize ihtiyacı var bu zorlu süreçte yanlarında olalım iyi anlatırlar inşallah 😁bide ben bundan 9 ay önce sezeryan oldum eşim sanki dogum yapmış gibi sekli kaymisti adamın hiç unutmuyorum lohusaligi beraber atlattık berbat şekilde unutamıyorum tekrar aynı şeyler yaşamam inşallah diyorum ama yasayacam 😵💫
12_annee Zey_zeyy bizde birlikte kilo alıyoruz buzdolabının önünden hiç ayrılmıyor benmiyim hamile sen misin belli değil diyorum artık 😂
bengu_10 Zey_zeyy hergün hasta istisnasız bir yerleri ağrıyo utanmasa doğuracak 🙈😄😂😂😂 Ha en bebek özelliği de gece 4 te uyuyup öğlen 12 de kalkması
ykaya18 Beni çok kısıtlıyor evdeki doktor resmen, doktorumuz neye yasak dediyse direkt evde çok katı uyguluyor kaçamak yapamıyorum, sinir ediyor 😂😂
minisinannesiiiii Zey_zeyy kocam genel olarak hamile benimle birlikte ama een hamile özelliği doktorumun anasından emdiği sütü burnundan getirmesi her muayenede kırk kere sorar bir şey yok değil mi hocam? sorun yok değil mi hocam? her şey yolunda değil mi hocam?
Hamileannem Zey_zeyy ben aşırı canim turşu çekiyor kayınvalidem yeni turşu kurmuş 1 hafta olmuş çatır çutur yedim gecede mide yanmasından uyuyamadm benle birlikte bı koca tabak kocam da yedi