Elifbaskl Dnzg1 korkulacak bir şey yok üç ay boyunca içtiğim suyu bile kusuyordum. ben de bulantı şikayeti ile hastaneye gittiğimde şu dahi içmediğimi söylediğim zaman doktor, su içmek için kendini zorlama katı şeyler tüket dedi.
Rose_ten Dnzg1 su çok önemli 40 haftalığım ödem oluşmadı riskli gebelik geçirdim neredeyse hareketim sıfırdı ona rağmen 15 kg aldım suya bağlıyorum. Ayrıca su içmek de enfeksiyon oluşumunu engeller en az 2 litre su içmeye önem verin derim
Cicekanne123 Dnzg1 31 haftalık gebeyim hâlâ içemiyorum 1.5 litre anca içiyorum ama enfeksiyon var mesela aylardır geçmiyor neler neler kullanıyorum ama yok bol bol su tüketimi çok önemli enfeksiyon için zorlamaya çalışıyorum en az bir gün fazla içsem ikinci gün tekrar içemiyorum
Cicekanne123 Hatice-Beer bende aynı şekilde geçmiyor bir türlü ekren doğum riskim var hap kullanıyorum aylardır farklı farklı bittiği gibi haplar enfeksiyon tekrar başlıyor 🤦🤦
Hatice-Beer Cicekanne123 bende hamilelik öncesi vardı antibiyotik bir sürü ilaç kullandım gecmedi sonra hamile kalınca biraz iyi gibi oldum şimdi tekrar başladı kimisi dogumda. Sonra gecer diyor ama insallh öyledir😢
zeyds_mom Dnzg1 15 haftaya kadar dilime yemek bile degmiyordu kaldi su . Zaten artik o haftakardan daha cok suya ihtiyac oluyor. Bobrekler odem falan filan icin.
Cicekanne123 Hatice-Beer önemli olan gebelikte geçmesi bebeğe zarar veriyor erken doğumu tetikliyor bilmiyorum Rabbim her anneye şifa versin inşallah geçer çünkü ayrı bir psikoloji 🌸🤦
Nurlena Dnzg1 ilk gebeliğimde bende öyleydim kasılmam geldi çok fazla sebep var ama kasılmayı su eksikliği başlatabiliyormuş.kussan bile iç o derece önemli