Asli98- Tugceozturkk çikolata çok hareketlendiriyor ama tabi siz de her yolu denemissinizdir hareketlenmesi için
123sinem Asli98- herkes öyle diyor ama benim yavruyu meyve daha çok hareketlendiriyorlar özellikle cennet hurması yediğim gün çok enerjik oluyor 😂
123sinem Tugceozturkk anladım canım böyle bir durum olduğunu bilmiyordum kusura bakma umarım sıkıntısız devam eder ve sağ salim kucağına alırsın yavrunu hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah 🤲🏻🌸
Tugceozturkk 123sinem Estağfirullah kuzum bu da benim bu şekilde bir imtihanımdır sabretmek lazım sabrın sonu selamet dua bütün kapıları açar tabi kendimize de dikakt etmemiz lazım pek mümkün olmasada Herşeyin hayırlısı 🙏🏼 Çok çok AMİN CÜMLETEN İNŞALLAH ❤️
Asli98- 123sinem aa en sevdiği meyve demek ki cennet hurması olacak ☺️ aynen bende dikkat ediyorum inşallah sürekli vücudumuz değişiyor her hafta farklı birşey oluyor ben hızına yetişemiyorum 😊
123sinem Asli98- dışarıda ya da misafirlikte özellikle bende çok dikkat ediyorum zaten dışarıdan gelecek her mikroba çok açık bir dönemdeyiz insan korkuyor ister istemez inşallah zamanda ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız çocuklarımızı 🤲🏻