Dilankrca Kızlar sizce tamamen sağlıklı şeyler mi yemeliyiz mesela ben kola da içiyorum aarada sürekli olmicak şekilde cips vs de yiyorum hani fast food beslendğimde oluyor yedikten sonra da niye yedim diye kendimi sorguluyorum sizce nasıl olmalı ?
myangelson Dilankrca tabiki de sağlıklı beslenmek her zaman en iyisi ama arada öyle kaçamaklar olabiliyor bende dikkat ediyorum ama bazen yiyorum. Hamburger falan evde kendim yapıyorum. Pişmanlık da hissetmiyorum ilk hamilelikte de yemiştim doktor bazı şeyler dışında yasak koymamisti
Nznks Dilankrca bende canım ne isterse o gün ne varsa evde onu yapar yeriz özel olarak sadece balık yiyorum her hafta harici evdekilerle aynı besleniyorum
Nur0653 Dilankrca sağlıklı bebek için faydalı şeyler yemek gerekiyor tabagimi ona göre düzenliyorum ama tabi canım cektiginde de kola içtim cips yedim fastfood yedim abartmadim 1 bardak olcak şekilde yine kistim üst üste yemedim gibi
Mejsa Dilankrca evet sağlıklı beslenmeli elimizden geldiğince dikkat etmeli abur cubur paketli gıdayı da tamamen kesmeliyiz bebeğinizin sadece şu anki değil genel hhayatı boyunca sağlıklı olması için yediğiniz besinlerin değerleri ileri dönemler için çocukların kanser vs gibi hastalıklara yakalanma riskini arttırıyor sürekli cevizler avokadolar yiyemiyorsak da en azından günlük normal şeylerle beslenmeliyiz. burdaki ben yaptım oldu zihniyetindeki insanları da dinlemeyin
Dilankrca Mejsa peki şöyle sormak istiyorum bebeğe faydalı şeyleri sürekli yiyorum ve gelişimi önde ztwn bebeğimin. Ama arada böyle şeyler kaçırınca sormak istedim kimler neler yapıyor diye bu şekilde düşünmemiştim evet
Gunduzanne Dilankrca sıkmıyorum kendimi hamileliğimin başlarında sadece dışardaki yemekleri yiyebiliyodum şuan 5 aylığım evden yiyorum ama kasmıyorum canım ne isterse ufak ufak abartmadan yiyorum
Zuhal_Y Dilankrca tabiki saglikli beslenmek cok onemli hem annenjb hem bebegin bagisikligi guclu olur oglumda hic abur cubur kola vs yememistim ev yogurdumu kendim yapardim dogdugunda hic gaz problemimz olmadi cok nadir aglardi 🥹 Surekli olmamali diye dusunuyorum .
Elfelf475 Dilankrca aslında sağlıklı beslenmek bebeğin de beslenme alışkanlığını şimdiden sağlıyor. Kola yerine soda tarzı fast food yerine kendiniz evde yaparak cips yerine bazı markaların cipslerini kullanabilirsiniz. Bunlarla vicdan yapmaya da gerek kalmıyor. Bence abartmadan alternatif bulunabiliyor artık birçok yemeğe
Dilankrca Elfelf475 evet çok haklısınız ama ben canımın çektiği şeyi yemezsem gerçkten uyuyamıyorum hamile değilken de böyleydi çok şükür ki abartı derecede sağlıksız beslenmiyorum hergün gerekli meyve sebze haftada tüketmem gereken et balık vs tüketiyorum
Nazo77 Dilankrca Abartmamak şartıyla herşey yenir bence ya yasaklı şeyler hariç tabi.Ben şekere çok düşmedim ona seviniyorum meyve daha güzel geliyor tatlıdan vs.Ben abur cubur yesem zaten yemek yiyemiyorum midemi yarısını aldırdım sanki öyle birşey 😅
gaydirigubbakcemilem Dilankrca arada kaçamaklar yapıyorum tabi. Kolayı içemiyorum asitli şeyleri artık içim almıyor. Ama cips severim çikolatadan tiksindim malesef sadece tek bir marka yiyebiliyorum. Pizza yerim haftada bir nerdeyse. Bu arada popeyes istiyor canım bu haftada ona niyetim var dışarı çıkınca eşim yedirmez annemle alışverişe gidicez o zaman bir popeyes gömerim 😂
gaydirigubbakcemilem Dilankrca cips dedin canım çekti eltimin kızını bakkala gönderdim cips yiyorum 😂
kardelen54 Kolanın da cipsinde ne size ne de bebeğe faydası yok 1 2 içmekle zararı da olmaz ama sürekli tüketmeyin
Damyavuz Dilankrca hamilelik hastalık değildir. Geçenler de kola içerken beni gören akrabalarım aaaa diye tepki verdi küçük bardaktan 1 yudum almıştım sadece. Çocuk erimez merak etmeyin dedim 🤦🏻♀️ biz de insanız arada oluyor