piper benimhikayemm selammm :) benim ayin 6 si gibi yumurta aki kivaminda akintim basladi ama bugun hala gordum biraz ayni tip akinti. Kasik agrimda var hala. Ben ovulasyon testi henuz yapmadim hic o yuzden anlayamiyorum yumurta catladi mi yoksa catlamadi mi sen neler yapiyorsun ? ovulasyon testi kullaniyor musun?
benimhikayemm piper geçen aydan elimde bi kaç tane ovülasyon testi kalmıştı ayın 3 ünde akıntılarım ve kasıklarımda atmalar vardı şüphelenip test yaptım ve hemen piki gördüm 🥚 Sizde aynı belirlileri görüyorsunyz kesinlikle değerlendirin derim
Yagamin Ben bu forumu yeni keşfettim eğer olursa ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlıyım kızlar ve merak ediyorum yumurtanızın çatladığını falan nasıl biliyorsunuz?
benimhikayemm Yagamin ben sizden çok daha yeniyim bi aydır kullanıyorum kullanıyorum uygulamayı. Bi öncekinde yazıda söyledim nasıl farkettiğimi. benimde ilk daha önce gebelik geçirmedim Rabbim bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah 🙏🏻
Yagamin Benim bat 22 Ekim ve yumurtlama 8 Ekim görünüyor, gebelik yok gibi hissediyorum ama henüz erken sanırım :/ Sizde durumlar nedir kızlar ? :)
benimhikayemm Yagamin benim bat 17 Ekim yumurtlamayı 3 Ekim de gördüm. Bende de şu anlık bişey yok çok erken bence belirtiler için
benimhikayemm benimhikayemm uygulama takibime göre yumurtlamayı erken gördüm. Normalde 20 21 falandı bat
Sila41_ benimhikayemm bat 25 ekim ovulasyonla takip ediyorum henüz pik görmedim beklemedeyim inşallah olur bu ay
Semamtr Sila41_ merhaba benimde bat 25 Ekim. dün için test yaptım ama bir şey görmedim. Adet günüme 10 gün kaldı yumurtlama olmuş mudur? Akıntım falan da oldu ama teste yakalayamadım. Anlamsız bir şekilde bel ağrım var bu ay.
Bglmmrn benimhikayemm benimde 22 Ekim uygulamaya göre yumurtlama dönemi erken oldu 8 günde 6 korunmasız ilişki oldu erken gebelik belirtileri var ama bilmiyorum ikinci çocuğu düşünüyoruz bende de migren var perişan durumdayım mecburen ilaç aldım 🤦🏻♀️🥴
Leo1234 Benimde bat 21ekim ama yumurtlamayı erken gördüm gibi 3,4ekim akıntım oldu o ara yumurtlama oldu gibi hissediyorum bakalım hayırlısı
Sila41_ defnevedoruk görürüz inşallah canım üzülme ya biraz koyuydu dünkü test bakalım nasıl sonuş alacam bu gün 30 dk sonra yapacam, bazıları yeni regl tarihine yakın oluyor onun için stres yapma
ummuhanpolat12 Bat 21 erken gebelik testini en erken ne zaman yapmalıyım sizce çok sabırsızlanıyorum🥹
Yagamin ummuhanpolat12 Vallahi benim de heyecanım içime sığmadı bu sabah uyanınca test yaptım aşırı hafif ikinci bir çizgi görünüyor ama yarın tekrar yapacağım 🥹