Melek3675 Kızlar şuan bebeğime holle kullanıyorum. Sma ve golden goat kullandım fena halde gaz yaptı. Holle bebeğim seviyor ama sanki kilo aldırmıyor bebeğime. Hangi marka önerirsiniz ? Bebelac kullananlar memnun mu ?
Lina- Melek3675 bebelac gold kullanıyorum çok iyi geldi bebeğime diğer bütün mamalar hepsi gaz kabız yaptı
Rabiul Melek3675 sma comfort kullandım gazlı bebekler için anında çıkartıyor gazını aptmail çok gaz yaptı
Yamanmomy Melek3675 bebelac gold benimkininde gazını azalttı haftada 5 kez falan veriyorm anne sütü alıyo
Mrsacar Melek3675 bebekten bebeğe değişir tabi ama denemek lazım yine. Bebelac benim kızımda inanılmaz gaz yaptı hipp ve sma da aynı şekilde diğer yazdığınız markayı duymuştum ama Aptamil kızıma çok iyi geldi çok güzel kilo aldı gaz yapmadı bende başka denemeye gerek görmedim ondan sonra. Bence Aptamil’i bir deneyin 🥰
Rabiul Melek3675 comfort dene bide canım istersen gazlı bebeklere göre doktor tavsiye etmişti gazını kolay çıkartıyor comfort ile
Melek3675 Rabiul bebeğim gazlı değil çok şükür normal gazını felan rahat çıkartıyor sadece kilosu az biraz
myavocado Melek3675 hipp combiotic kullanıyorum ben, bir aylık bebeğim, meme+mama veriyoruz, memnunum hippten
Lina- Melek3675 5 aylık mamayı azalttım günde 2 defa falan veriyorum, hip kullandım hiç kilo aldırmamıştı
Melek3675 Lina- benim şuan 40 günlük 3200 kilosu ya iyi mi bilemedim herkes az az diyip duruyor sinir oluyorum
Enfal_06 Melek3675 Bebelac kullanıyorum gaz sorunu yaşamadık gazlı bebekler için olanından verdi doktor devlet karşılıyor rapor çıkartı Bebelac için hipp sma optipro ikisini kullandık gaz ve kabız yaptı
Melek3675 Enfal_06 benim bebeğim zaten kakasını yapamıyor çok sıkıntı yaşadım smada mahvetti gaz damlası kullanıyorum düzene girdi cok şükür raporu nasıl alıyoruz