rumikaa Linadfne ya acaba hepsi mi vermiyor ben fotoğraf istiyorum özele gitmeliyim galiba diğerlerinde vermez
Fatmanur2722 Linadfne merhaba şehir hastanesinde perinatolojiye gittiginize dair msjlarinizi gördüm de bende gtcem 3 ocakta randevu aldm bilgi verirmsinz rica etsem nasl.oluyor doktorlar iyimi gosteriyolarmi bebegi size
Linadfne Fatmanur2722 merhaba kendi ekrandan bakio bişey de soylemio siz sorun ama kısa sekildede olsa cevap verio
Linadfne Fatmanur2722 ultrason çıktığı veriomusunuz die sordum ben hatta kimseye vermioruz dedi ekrandan falanda göstermedi
Busbusspnr Fatmanur2722 3 Ocak da benimde randevum var Aslıhan Kurt adına, merak ediyorum nasıl olacak diye?
Portakalina Linadfne merhabalar ben de bugün o doktora gittim genel olarak sıkıntı görmedi 28. Haftada tekrar çağırdı 1 ay sonra hastalarımızı çağırıyoruz dedi sizi çağırmış mıydı rütin kontrol amaçlı
Sunss Portakalina banada aynı şekilde söylemişlerdi fetal eko kalp için kalp hastalıkları ileri haftalarda belli oluyor diye rutin bir ay sonra herkesten isteniyor dediler bana
Portakalina Sunss evet bana da öyle dediler siz de mi gideceksiniz 1 ay sonra randevu almanızı mı istediler tekrardan