zeynpppyllmmzz rumikaa beklentimi tam karşılamadı ama dediğim gibi devlet olduğu için garipsemedim normal yani
Linadfne Linadfne rumikaa merhaba az önce geldim doktordan herseyine bakio doktor kalbini göremedim dedi yarın tekrar çağırdı açıklama yapmıo sadece sekreterine soyluo ben sordum bı sıkıntı varmı die
rumikaa Linadfne bende randevu aldım da zar zor sadece bi doktor kalmıştı onda da son saattı aldım bakalım nasıl olacak Selcan sınacı
rumikaa Linadfne ya acaba hepsi mi vermiyor ben fotoğraf istiyorum özele gitmeliyim galiba diğerlerinde vermez
Fatmanur2722 Linadfne merhaba şehir hastanesinde perinatolojiye gittiginize dair msjlarinizi gördüm de bende gtcem 3 ocakta randevu aldm bilgi verirmsinz rica etsem nasl.oluyor doktorlar iyimi gosteriyolarmi bebegi size
Linadfne Fatmanur2722 merhaba kendi ekrandan bakio bişey de soylemio siz sorun ama kısa sekildede olsa cevap verio
Linadfne Fatmanur2722 ultrason çıktığı veriomusunuz die sordum ben hatta kimseye vermioruz dedi ekrandan falanda göstermedi