Cansu-2600 MMehtapceylan Hiç hiç korkutma kendini asla inanılmaz derecede kolay ve saniyelik biseymis
Zeeyneep64_ Masal24- amin insallah sizin için de en sağlıklısı olsun :) evet büyük ihtimalle cuma gelecek bizim de tam 40.hafta da hayırlısı artıık
gmzy1 Aybukealtintas inşallah ya sağlıkla alalım kucağımıza, bugün kontrol vardı cumatesi gününe kadar gelmezse suni sancı ile doğumu başlatalım dendi bakalım hayırlısı
gmzy1 ElifSencan123 sağlıkla gelsin inşallah cumartesi 39+4 olcaz o güne kadar gelmezse suni sancı ile doğuma alçak Dr bakalım hayırlısı
ElifSencan123 gmzy1 Bizde 39+3 olduk ama hiçbir belirti yok malesef. Sanırım doktor da 41 e kadar bekleriZ dedi. Nasıl dayanırım bilmem artık. Üstelik 3.bu diğerleri şimdiye olmuştu bu neden bekledi anlamadı m. Siz de hayırlısı ile kucagınıza alırsınız inşallah tez zamanda kendi sancılarımızla gelsinler🤲
Edaakdemir21 Lavin___ 38+1 im 3. Gebeliğim vajinamda aşırı ağrı baskı var 2 3 gündür bacak aralarım ağrıyor çok zor oluyor artık rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize herşeyimiz hazır büyük temizliğimide yaptım bebişimizi bekliyorum🤲🏻
Evrm88 trknnckrr valla hiçbişeye gerek kalmadı 😇2700 olarak doğdu öğlen kanamam oldu ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, Rabbim bebek bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, doğum yapacaklara kolaylıklar sağlasın
ilkeaccan 2mnnosanne123 Banada doktorum 7 ekimde gel tarihi tam veririm dedi. 38 haftada alırım dedi. 38. Hafta 21 Ekim’e denk geliyor. 21-25 Ekim arası olur büyük ihtimalle 🙏
neslsah-1 Lavin___ 36+1 iz temizliği eşimle yapcaz çantsmız hazır ama son kontrolü yapcaz gene unuttuğumuz bişey varmı diye sağlıkla gelsin minikler🌸🤍🤲🏻
Ecekrk Lavin___ havalar soğudu gece yine vantilatörün karşısında hem üşüyorum hem göl gibi oluyorum sabaha kadar 😂
gmzy1 Aybukealtintas 39+4 olcam ama önden gidiyo bebişin kg itibariyle beklemeyelim dedi 3900 civarı çıkıyo ultrasonda
Ahsen-Hamza Guclu_anne hiç bir şey yapmadım hatta gününü tamamlasın diye hep yatıyordum ama erken gelmek istedi…
Aybukealtintas gmzy1 inşallah kendi Sancinizda gelir o güne kadar bir avaz da kurtulursunuz, saglıcakla kavusun 🌼