Lavin___ Masal24- ben de ya😂 dün doğum başlatma egzersizleri yapmıştım hurma böğürtlen çayı ilişki derken uğraşmıştım yani bayağı o yüzden nişan olduğuna çok inandım😅😅
Masal24- Lavin___ Ne yapsak da kendileri isteyince mi gelecek anlamadım :) bizimkinin niyeti yok bu cuma gününe suni sancı ile doguracağim çok heyecanlıyım valla :)
Lavin___ Masal24- ben suniden korktuğum için onu seçeneklerden çıkardım ya ama sizin kolaylıkla gelsin inşallah 🙏🏻🤗
Cansu-2600 Gizemx20 Yani henüz hiç bişeye başlamadım akışına bıraktım 😁 açıkçası bende çok duydum erkek çocuğunun hep geç geldiğini benimkide erkek gözüm korkuyor yani sağlıkla sihhatle gelsin ama bende bı sıkılmadım değil yani. Cuma akşami nstye giricem o zaman doktora sorucam hurma ananas egzersiz vs baslicam izin varmı diye
Lavin___ Beyza0396 valla anlamadım canım birkaç kişi değil öyle olmaz diyor tabi doktor daha iyi bilir de
aden026 Lavin___ 4 Ekim cuma sürecimiz bitiyor bizimmm, lohusalık ve annelik serüvenimiz başlayacak cookkk heyecanliyimmmm💃🏻💃🏻💃🏻
KRabia7 Lavin___ doktorunuz mu dedi 39 da sezeryan olur diye ben 40 a geldim 41 e kadar bekletiyor beni
Lavin___ KRabia7 evet doktorum sezaryen isteyeceksem 39da alacağını söyledi sizi sezaryene rağmen mi 41e kadar bekletiyorlar?
Cansu-2600 MMehtapceylan Hiç hiç korkutma kendini asla inanılmaz derecede kolay ve saniyelik biseymis
Sedaerva03 Masal24- benim dün çatı muayenesinden sonra akıntım kanlı geliyor sürekli bildiğim kadarıyla nişan gelmesi kanlı oluyor
Masal24- Sedaerva03 Evet genelde öyle söylüyorlar kanlı olur diye. O yüzden seddad ya da beyaz akıntı olmaz diye biliyorum çok oluyor ama işte ister istemez endişe ediyor insan
Sedaerva03 Masal24- evet ebemde nişan gelmesi büyük ihtimalle dedi nst çektirdim düzensiz sancılarım var inşallah en kısa zamanda doğururum 🤲🏻☺️
Zeeyneep64_ Masal24- Bugün nst de sancı çıktı ama ben hissetmiyorum açılmam da yokmus cumaya kadar kendiliğinden gelmezse sezaryan ile alırız dedi doktor. Boynunda kordon varmış bir tur bir de yüzü dışarı dönükmüs normal doğum seni zorlar dedi. Bakalım insallah kendi sancılarım olur açılmam olur ama hayırlısı artık insallah sağlıkla alırız kucagımıza
Masal24- Zeeyneep64_ Bebek için sizin için en sağlıklısı en hayırlısı nasıl ise öyle olur inşallah doğumunuz 🙏 hadi bakaiim cuma günü benim de doğumum var sanırım sizin de en geç cumaya geliyor o zaman 😊
Zeeyneep64_ Masal24- amin insallah sizin için de en sağlıklısı olsun :) evet büyük ihtimalle cuma gelecek bizim de tam 40.hafta da hayırlısı artıık
trknnckrr Evrm88 Kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta bolca tam yağlı kaşar peyniri günde 2 bardak kefir içmeye çalışın gece yatmadan önce 1 adet muz ceviz badem atıştırın.
Evrm88 trknnckrr valla hiçbişeye gerek kalmadı 😇2700 olarak doğdu öğlen kanamam oldu ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım, Rabbim bebek bekleyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın, doğum yapacaklara kolaylıklar sağlasın