Fatoss994 hayırlı olsun tedaviniz insallah güzel sonuclar alirsiniz ☺️🙏 bende tüp bebek ile hamileyim size önerebilecegim tek sey asla asla belirti aramamak ve kimseyle kendinizi kiyaslamamak ben transfer olduğumda konulari okuyordum konulara yazıyordum benim neden belirtim yok iste baskalarinin kasık agrisi var benim niye yok falan diye üzülüyordum sadece 8.gün adet sancilarim baslamisti onada üzülmüştüm tutmadi diye meğerse ben üzülürken minigim bana sıkı sıkı tutunmus bile 🥰 ben normal her zaman ki yedigim yemekleri yedim sadece cig fıstık özellikle bol tukettim folik asit cok fazla icerisinde diye doktorum onermisti ayriyeten cig kuruyemisler dut kurusu kayısı mevsim meyveleri tukettim avokado tadini sevmedigim icin ben yogurda katip ara ara yedim ama kendimide hic sikmadim illa sunu yiyim bunu yiyim diye enn enn en onemlisi gunde 3 lt su ictim bol su onemli ve hemsirem bana embriyonun kordonu olmadigi icin kan akisindan beslenip tutunacagini hafif yuruyusler yapmami onermisti hiç is yapmadim bu surecte temizliktir yemektir falan ama sureklide yatmadim kalkip ufak sureli yuruyus yaptim evde. Bazen günlük ignemi vurulmaya giderken yurudum enfeksiyon icin cok cok dikkat ettim ilaclarimi saati saatine aldim 🙂sigara kullaniyordum transfer gununden itibaren hic içmedim hemsire sigaranin dumanini bile soluma yasak demisti 🙂 biraz uzun yazdim umarim yardimci olur 💗