Sevvalshn Sedanurylmz merhaba yeni gördüm kusura bakmayın şu an sancım yok büyüdüğü için eğilmem zorlaştı sadece
Sedanurylmz Sevvalshn bende bobrek genislemesi varmis cok sancim oluyodu insallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza
53papatym User33 zor bir gebelik geçiriyorum balgam ve mide yanması mahvetti beni Allâhtan mide bulantısı kusma bitti ilk zamanlar çok kötüydüm senin nasıl gidiyor
User33 53papatym ben ilk 3 ay baya mide bulantısı kusma çok şükür düzeldim detaylı ultrasona girdin mi 😊
Buseemm Ebrarckdr bana da ayni seyi soyledi kiza benziyor dedi 13 14 arasinda bakalim haftaua pazartesi görüş günü ogrenebilecekmiyiz?
Zeynepin_annesii sdogancan Ben 🙁19 haftadayım ama bir aydır bütün vücudumda hafif kızarıklık ve döküntülü kaşıntılarım var. Safra için ne zaman baktırmalıyım acaba
Halimegamze aaydingulsahhh güzel geciyor çok şükür bir kaç gündür enox iğne kullanmaya başladım kan pıhtılaşmam fazla çıktı. İnşallah o da normale döner
Halimegamze Elos_1907 10 kilo aldım şuana kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bebeğim için elenatal 2 kullanıyorum. Bebisler iyi olsun da💕
Ebrarckdr Buseemm Bana 1 ay sonra gel demişti 16 sında yani çarşamba günü tam 1 ay oluyor ama pazartesi gidicem sanırım ☺️
Buseemm Ebrarckdr gunlerimiz de ayni bnde esim pazartesi izinli oluyor kusmakardan dolayı vs o yüzden onunla gidicem inşallah
Kubraakgn0 Tutaste_ Bizde bugün 37 olduk normal mi düşünüyorsunuz sezeryan mı doğumla ilgili belirtleriniz var mı ☺️
Tutaste_ Kubraakgn0 kasılmalarım var ama stres yapınca oluyor. Bazen çok baskı hissediyorum aşagıda hareketleri ama geçiyo genel olarak baska bi belirtim yok hiç şuan38+1 ım 😀
Kubraakgn0 Tutaste_ Benimde yok ama bugün çok toplanıp kasılıyor ve belimin az üstü sırtımın sol tarafı çok ağrıyor akşam üzerinden beri ayy post bugün açıldı sandım sizde 37 de siniz sandım ben 😂