Eylulmert KurabiyeninAnnesi123 Kesinlikle vicdansızlık katılıyorum benim ilk gebeliğim ilk çocuğunuz kız mı erkek mi 🥰
Elfnur_ Dduman Ben Kocaeli Darıca da yaşıyorum eşimin ailesi var Sırçalı köyünde bir ayağımız hep ordadır o nedenle🙂
Eylulmert KurabiyeninAnnesi123 Ayyy ne kadar güzel çok şanslısınız Allah bağışlasın canım çok güzel bir duygu gerçekten kız annesi olmak 🥰🌸💕
Mervguns Mervguns 14 ekime gün aldık 😍🥲 büyük buluşma 🧡 Sağlıkla gelsin anne kuzularımız inşallah 🤲🏻🤲🏻
myangelson Buseemm 1 hafta varmış o zaman bende 16+1 😊 yarın doktor muayenemiz var bakalım inşallah gösterir cinsiyeti heyecan var 🙈
Ebrarckdr Buseemm Hayırr henüz öğrenmedim 1 ay sonra çağırmıştı onu bekliyorum dört gözlee en son 12+5 ti bakalımm kıza benziyor demişti ama kendini şartlama 1 ay sonra kesin söylerim dedii🥹🌸💕
Buseemm Ebrarckdr bana da ayni seyi soyledi kiza benziyor dedi 13 14 arasinda bakalim haftaua pazartesi görüş günü ogrenebilecekmiyiz?
Rbsarsln Aysegulll_37_annelikk doğumdan bende biraz korkuyorum ama kucağıma da hemen almak istiyorum inşallah güzel bir doğum geçer Sağlıklıca kavuşuruz inşallah