Edanurylm Gokturkmom_ biz 11+6 yarın tam 12 haftalık oluyoruz zaman çok hızlı geçiyor daha dün öğrendim gibi
Ozeeer Rbsarsln @Serapella nasıl gidiyor hazırlıklar ne durumda ben çamaşırlarını yıkıyorum ütülemek gözümde büyüyor 🤗
Emsal_swvinc1 53papatym aynı hafta içerisindeyiz , sağlikla alın kucağınıza 🌸 cinsiyet nedir öğrendinizmi acaba
Sabirsizanne2510 Mervguns sizin nasıl geçiyor son haftalarınız ☺️ benim oğlum aşağıdaymış alt taraflarım ağrıyor bide sertleşmeler oluyor karnımda
Nesemom13 E_E1996 ya bende ağrı yok çok şükür ama boğazım sürekli yanıyor hemoroid de oluştu. Sürekli tuvalete git gel beynim yandı ya
Flowereyes Nesemom13 bende de hemoroid oldu ya malum kabızlık oluyo arada ne yapacagimi bilmiyorum doğumdan sonra da bi zararı olmaz inşallah
E_E1996 Nesemom13 geçmiş olsun canım yaa vla bnde bu sabah grip belirtileri de yaşıyorum sanki doğumdan önce grip te olursam ozaman ölürüm 😒
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gokturkmom_ 20+3 haftalık hamileyim bir oğlum var 6 buçuk yaşında Miraç Alp 💙 2.oğluma hamileyim 😊
Emsal_swvinc1 Merve-metin aynı haftadayız bende oğluşumu bekliyorum sağlıkla alın kucağınıza🌸 isim düşündünüz mü