haticeserkan93 Gskcmz bende baya bakındım herkesin gebeliği baya ilerde Allah sağlıkla verdin hepinize ama bende 7+2 deyim ve ikinci gebeliğim 🌸
myangelson Gokturkmom_ 15+5 🥑 Çarşamba günü 16 olacağız bizde 🥰 kesin olmamakla beraber cinsiyetimiz erkek 😊
Songullkarci myangelson Yaa benimde 15 hafta 6 günlük şu anda kaçıncı haftada cinsiyet tahmini yapıldı??
GamzeeeYigittt 28+3 bizde🌺 Kızım geliyor Allah’ın izniyle🙏🏻 Yanlız hasta oldum ve hiç keyfim yok bütün gün uyusam keşke🤭
EcitaHkze 192535 Sara_bebek benim de 12 +3 🌸 Yanıt harici yorum yapamıyorum nereden acaba ilk yorumum ✨
Deringrgl Sara_bebek bizde 12+3 inşallah 38 olduğumuz zamanlarıda görüp sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏼🩷
Larraa Bugün 16 haftalık bir patates olduk 🌸🥰 Şu an kızımın hareketleri hissetmeyi heyecanla bekliyorum 🌸🩷
Songullkarci Larraa cinsiyeti ne zaman öğrendinizz ben şu anda 15+6 dayım öğrenmek için 1 hafta sonra gideyim diyorum
E_E1996 Nesemom13 yaa bende bugün 38 nezeman gelirlee acaba ağrılar artık çok sık yoklamaya başladı sizinde öylemi
Nesemom13 E_E1996 ya bende ağrı yok çok şükür ama boğazım sürekli yanıyor hemoroid de oluştu. Sürekli tuvalete git gel beynim yandı ya
Nesegull E_E1996 38+6 bekliyorum ve sancım gelmez sezeryanla doğum yaparım diye de korkuyorhm erken mi sizce daha ya😞